Sanctiuni dictate de CCAB

Colegiul Central al Arbitrilor de Baschet a analizat in data de 06.02.2015 textul raportului Comisiei de Evaluare Video a FRB, intrunita in baza memoriului depus de catre echipa CSA Steaua CSM Eximbank in urma meciului CSU Asesoft Ploiesti – Steaua CSM Eximbank, disputat in data de 31.01.2015.
CCAB a stabilit ca jocul a fost unul disputat, cu unele greseli de arbitraj de ambele parti, care au dus la multe intreruperi, fara a fi avantajata vreuna dintre echipe si fara a fi influentat rezultatul final. Drept urmare, tinand cont de presiunea jocului si de faptul ca greul a fost dus de arbitrii Marius Ciulin si Alexandru Olaru, in vreme ce arbitrul Habor Adrian a intervenit mai putin, prestatia acestuia din urma nefiind la nivelul cerut de joc, CCAB a decis urmatoarele:
-         Arbitrilor Marius Ciulin si Alexandru Olaru li se acorda calificativul BINE
-         Arbitrului Adrian Habor i se acorda calificativul SATISFACATOR.
In aceste conditii, arbitrul Adrian Habor este suspendat pentru 1 etapa, conform Anexei RABR, art. B, pct. H.
 
Totodata, CCAB a mai decis urmatoarele sanctiuni:
-         Arbitrul Cosmin Prisca este suspendat pentru 1 etapa, conform Anexei RABR, art. B, pct. H, in urma arbitrajului prestat la jocul dintre BC Timba Timisoara si CSU Asesoft Ploiesti, din data de 07.02.2015.
-         Arbitrul Mihai Szilaghi este suspendat pentru 1 etapa, conform Anexei RABR, art. B, pct. H, in urma arbitrajului prestat la jocul dintre Olimpia Brasov si CSM Targoviste, din data de 07.02.2015.

Parteneri