Foto

VINO LA BASCHET!

Federatia Romana de Baschet, in parteneriat cu Ministerul Tineretului si Sportului, prin programul “Pierre de Coubertin”, demareaza in luna noiembrie doua programe: “ Vino sa joci baschet!” si “ Nu conteaza inaltimea, ci conteaza istetimea!”.

Primul proiect, “ Vino la baschet!” se adreseaza scolarilor ( clasele 0 si clasele aI-a)de pe raza Municipiului Bucuresti, nelegitimati si doreste cooptarea unui numar de 24 de antrenori, efectuarea unor antrenamente de selectie si initiere ( 12 pe parcursul lunii noiembrie) si o faza finala a proiectului, “Baschet cu usile deschise!”, in perioada 29-30 noiembrie.

Cel de-al doilea proiect se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 5-6 ani ( grupa pregatitoare ), nelegitatimati, din municipiul Bucuresti, doreste cooptarea unui numar de 36 de antrenori, efectuarea unui numar de 12 antrenamente ( de selectie si initiere ) si o faza finala.
Antrenorii inclusi in acest proiect vor primi 8 puncte/proiect, pentru activitate, in cadrul “ Programului national de instruire si licentiere a antrenorilor de baschet”.

Antrenorii doritori se pot inscribe la adresa de mail: minibaschet@frbaschet.ro, subiect: proiect  1 : “Vino sa joci  baschet!”sau proiect 2 :  “Nu conteaza inaltimea, ci conteaza istetimea!”

Limita de locuri: 60


Data limita 27 octombrie 2014


Proiectul se va derula in perioada : 01-30.11.2014


Parteneri