Foto

Vreau sa joc baschet revine din 09 februarie in Arena de Baschet

Incepand din data de 09 februarie 2015, antrenamentele destinate copiilor din ciclu primar si care nu sunt legitimati la un club de baschet vor reveni in Arena de Baschet din Bulevardul Basarabia nr. 39, in zilele luni si vineri, cu incepere de la ora 13:30.

Astfel, dupa succesele inregistrate in editiile anterioare, noua versiune a Proiectului "Vreau sa joc baschet!" va cuprinde antrenamente pentru initierea, invatarea si consolidarea cunostintelor despre baschet, totul imbracat intr-o forma atractiva si eficienta, atat pentru fete, cat si pentru baieti. 
Destinat elevilor din ciclul primar, cu varste de pana la 10-11 ani, proiectul "Vreau sa joc baschet!", initiat de Federatia Romana de Baschet, s-a bucurat in anii anteriori de prezenta a numerosi copii atrasi de frumusetea si eleganta jocului de baschet si totodata a reprezentat si o oportunitate pentru cei care doreau sa faca miscare intr-un cadru organizat.
 
Cei care doresc sa descopere frumusetea jocului de baschet si vor sa participe la antrenamentele din noua stagiune a Proiectului "Vreau sa joc baschet!", pot obtine mai multe informatii de la:
Persoana de contact - Svetlana DRAGUSIN, telefon 0758.258.842

Parteneri