Comunicat CCCLT - 14.12.2012

1. Privind asigurerea asistentei medicale:
Organizatorii turneelor CN de juniori si liga II - a (echipe sau alte structuri sportive), au obilgatia de a asigura prezenta asistentei medicale calificate (medic sau asistent) si a unui mijloc de transport auto pentru un eventual transfer la o unitate sanitara specializata, a cazurilor grave care, nu pot fi rezolvate cu dotarile existente la locul competitiei, la TOATE jocurile oficiale din program, cat si pentru sesiunile de antrenamente, daca este cazul.
Personalul care asigura asistenta medicala a unei/unor echipe, în cazul ca exista, trebuie sa coopereze pentru rezolvarea cazurilor cu personalul pus  la dispozitie de organizatori, cel putin la jocurile echipelor de care apartin.
Nerespectarea prevederilor de mai sus atrage sanctiuni drastice pe linie sportiva (amenda, depunctare, suspendarea unor drepturi) si, dupa caz, raspunderea civila sau penala, conform legii.
 
2. Privind schimbarea listelor in CN de juniori:
    Înlocuirile in ”Lista sportivilor si insotitorilor” aprobata de FRB, în cazul cluburilor care au mai multe echipe inscrise în CN la aceiasi categorie de varsta, se pot face  numai intre jucatorii echipelor aceluiasi club. Inlocuirile se fac o singura data in cursul CN respectiv, dupa terminarea jocurilor din faza I si inainte de inceperea jocurilor din faza a II – a competitiei respective. Echipele astfel constituite nu vor mai putea fi modificate pana la terminarea editiei campionatului din anul respectiv. Inlocuirile privind pe ceilalti membrii ai echipei (antrenori, insotitori, etc.), se pot face ori de cate ori echipa are nevoie.
    În cazul jucatorilor care fac parte din lotul  largit al aceleiasi echipe si au drept de joc pentru echipa respectiva, se pot face inlocuiri, deasemeni, oricând.
 
3. Privind reprogramarea turneelor:
    Conform RGOC si RSCN, pentru CN al caror sistem de desfasurare este acela de jocuri numai sub forma de turnee, cum este cazul CN: U13, U15, U17, liga I si Liga II – a feminin, nu sunt aprobate solicitari de reprogramare de jocuri sau de turnee.  
 
4. Privind reprogramarea jocurilor:
    CCCLT informeaza ca, începand cu data prezentului anunt, va fi respectata decizia BFprivind reprogramarea contra cost, astfel:
    ”În situatia in care, nu se respecta termenul regulamentar de depunere a solicitarii (14 zile inainte de data solicitata pentru disputarea jocului), daca exista acordul adversarului, si solicitarea se face cu pana la 4 (patru) zile inainte de noua data solicitata pentru disputare, jocul se poate reprograma cu plata unei taxe, dupa cum urmeaza:
·            Seniori.....................................................c/v   500 EUR
·            Juniori .....................................................c/v     50 EUR”
     Dovada platii taxei (op sau chitanta) se va face odata cu depunerea cererii.

Parteneri