COMUNICAT CCCLT - 24.10.2013

CCCLT aduce la cunostinta:

1. Pana luni 28.10.2013 se pot transmite solicitari pentru organizarea turneului 1 al CN U20 feminin care se va desfasura in perioada 05-07 noiembrie 2013.
2. Avand in vedere deficientele majore privind transmiterea de catre organizatori, a rezultatelor jocurilor, CCCLT informeaza ca incepand cu competitiile de la inceputul saptamanii prezente (26-27 octombrie) se vor aplica prevederile RGOC art. 11.32.
3. Avand in vedere aceleasi deficiente constatate in legatura cu obligatiile arbitrului principal si ale responsabilului de turneu prevazute in RGOC art. 18.9,  incepand de la data prezentei:
- rapoartele de joc si rapoartele de turneu vor fi transmise obligatoriu la adresele competitii@frbaschet.ro si mihai.aldea@frbaschet.ro.
- foile de arbitraj de la jocurile la care se inregistraza incidente sau nerespectari ale prevederilor regulamentelor (lipsa vize, legitimatii, tabele, efectiv minim de jucatori, etc), trebuie sa parvina la CCCLT pana la ora 14:00 in ziua de luni imediat urmatoare jocului, pe cale electronica (scanat, fotografiere si transmitere prin e-mail) la adresele mentionate mai sus.
- In legatura cu problemele semnalate la punctul de mai sus (lipsa vize, legitimatii, tabele, efectiv minim de jucatori, etc) cat si incidentele inregistrate (greseli tehnice, descalificatorii, etc), toate aceste aspecte vor fi  mentionate in scris pe spatele foii oficiale de arbitraj, cat si in raportul arbitrului principal sau al responsabilului de turneu. Aceste rapoarte obligatoriu vor fi trimise in timp de 12 ore de la terminarea jocului.

Parteneri