Comunicat CCCLT - 25.09.2014

1. CCCLT aduce la cunostiinta conducerilor tuturor cluburilor/echipelor participante la TOATE categoriile CN ca incepanad cu data de 01 Octombrie 2014, pentru acordarea dreptului de joc al sportivilor (inscrierea in foaia oficiala de arbitraj), nu vor mai fi admise la controlul documentelor, decat AVIZELE MEDICALE INSCRISE IN LEGITIMATIILE TIP FRB ale sportivilor.
Avizele medicale provizorii pe tipizate sau pe tabele nu vor mai fi acceptate.
 
2. CCCLT, a analizat rapoartele suplimentare privind incidentele petrecute la jocul CN masculin U16 din 14.09.2014, disputat intre A.S.”B.C. Popovici Gheorghita” Cobia si CSU Ploiesti (scor: 16 - 54), in care a fost implicat antrenorul echipei din Cobia dl. Radu F. DINU, si a decis:
    Sanctionarea antrenorului Radu F. DINU (A.S.”B.C. Popovici Gheorghita”), cu:
·         amenda in valoare de 500 LEI, si, suspendare pentru 4 (patru) etape in toate competitille oficiale organizate de FR Baschet.
 
3. Memoriul A.S.”B.C. Popovici Gheorghita” Cobia referitor la arbitraj a fost transmis spre solutionare catre Colegiul Central al Arbitrilor.
 
4. CCCLT reaminteste obilgatia organizatorilor jocurilor CN de toate categoriile, privind respectarea dispozitiilor RGOC art. 12.6. privind transmiterea in scris a informatiilor privind locul si ora disputarii jocurilor.

Parteneri