Comunicat CCCLT - 29.09.2014

1. Conform deciziei CCCLT criteriile care stau la baza desemnarii echipei “Lucky loser”pentru toate competitiile oficiale organizate in sistem eliminatoriu de FR Baschet (exemplu CR), sunt aplicate succesiv, dupa cum urmeaza:

     a. Punctajul, rezultat din numarul victoriilor realizate la jocurile dintre ele conform ROJB Cap. “D” , in caz de egalitate;
     b. Cosaverajul calculat prin scadere; in caz de egalitate,
     c. Criteriul numarului punctelor inscrise in jocul disputat in deplasare; in caz de egalitate,
     d. Tragere la sorti. 
 
2. Reamintim persoanelor delegate in calitate de responsabili de turneu (Delegati Federali, Comisari, Arbitrii cu calificarea sau vechimea cea mai mare, etc.), ca au obligatia sa transmita rezultatele si toate documentele oficiale ale competitiilor prin orice mijloace gasesc disponibile (ex. Fan Curier) in asa fel incat acestea sa ajunga la FR Baschet in conformitate cu prevederile RGOC.
 
3. Datorita inatrzierii operatiunilor de eliberare/ridicare a legitimatiilor si/sau de aplicare a vizelor anuale FRB pe aceste documente, termenul de luare in considerare a avizelor medicale provizorii eliberate pe adeverinte tipizate sau pe tabele se prelungeste pana la 09 Octombrie 2014.
    Dupa aceasta data, inscrierea sportivilor in foaia oficiala de arbitraj, nu va mai fi admisa, decat pentru acei sportivi care au AVIZELE MEDICALE INSCRISE IN LEGITIMATIILE TIP FRB.
 

Parteneri