Comunicat CCCLT 25.03.2013

Cu ocazia sedintei de azi CCCLT a stabilit urmatoarele:

1. Localitatile de desfasurare ale Turneelor Semifinale ale CN U13 masculin si feminin, care vor avea loc in  perioada 05-07 aprilie 2013 sunt:

CN U13 masculin
Grupa Valorica A

Seria 1 - Bucuresti (CS Spike)
Seria 2 - Targoviste (CSS)

Grupa Valorica B
Seria 1 - Sibiu (WhiteSnakes)
Seria 2 - Bucuresti (CSS 4 Laguna)
Seria 3 - Tulcea (CSS)
Seria 4 - Braila (CS Cuza Sport)
Seria 5 - Radauti (CSS)
Seria 6 - Sighet (CS Eko Sighet)

CN U13 feminin
Grupa Valorica A

Seria 1 - Ploiesti (CSS 2)
Seria 2 - Dej (LAPI)

Grupa Valorica B

Seria 1 - Alba Iulia
Seria 2 - Brasov (CSS Brasovia)
Seria 3 - Targoviste (CSM)
Seria 4 - Bucuresti (ACS Dan Dacian)

2. Joi 28 martie 2013 ora 14:00 va avea loc la sediul FR Baschet tragerea la sorti pentru grupele semifinale ale CN U18 masculin si feminin, cat si tragerea la sorti a jocurilor pentru turneele finale CN U15. Sunt invitati sa participe.reprezentantii cluburilor interesate.

3. Reamintim ca la turneele fazei a II-a a CN U16 masculin si feminin se vor sustine normele de control. Sportivii de la aceasta categorie care au sustinut si promovat normele cu echipele participante la Tunreul fazei a II-a CN U18 masculin si feminin nu mai sunt obligati sa sustina aceste norme.

4. Reamintim ca in cazul turneelor se vor respecta in totalitate prevederile RGOC, art 5.10, "Principii pentru intocmirea programelr turneelor:

a.    Programul etapelor va respecta tabela ”Berger”.
b.    În CN de juniori, în cazul turneelor din sezonul regulat, în grupele de 3 sau 4 echipe, de regula turneul se va disputa în 3 (trei) zile, câte 1 (una) etapa pe zi. Daca toate echipele sunt de acord turneul se poate disputa si în 2 (doua) zile în formatul: 1, 2 sau 2, 1 jocuri/zi. În grupele de 5 sau 6 echipe, de regula turneul se va disputa în 5 (cinci) zile, câte 1 (una) etapa pe zi. Daca toate echipele sunt de acord, se pot disputa maximum 2 (doua) etape pe zi în formatul: 1, 2, 2, sau 2, 2, 1, sau 2, 1, 2, care este cel mai recomandat.
c.    În cazul formatului câte o etapa pe zi, în turneele de 5 etape, echipa care joaca ultimul joc într-o etapa, nu va fi programata sa joace primul joc din program în etapa urmatoare.
d.    În cazul formatului câte doua etape pe zi, în grupele cu 4, 5 sau 6 echipe, jocurile etapei urmatoare din ziua respectiva, vor începe la minim 3 (trei) ore dupa terminarea ultimului joc din etapa precedenta.
e.    Pentru un joc se vor aloca prin program 2 (doua) ore. Ora din program pentru începerea unui joc va fi strict respectata daca nu sunt întarzieri.
f.     Echipele vor beneficia de minim 20 (douazeci) minute pentru încalzire, chiar daca se vor produce decalari în programul orar.
g.    Turneele semifinale si finale se vor desfasura NUMAI în sistemul cu etape zilnice.
h.    Echipa organizatoare a turneului are dreptul sa-si aleaga orele de disputare ale propriilor jocuri, cu exceptia zilei de desfasurare a semifinalelor si finalelor.
i.      Programul pe ore al turneelor va fi supus aprobarii CCCLT.  
În cazul turneelor semifinale si finale, toate echipele sunt obligate sa participe la festivitatile de deschidere si de premiere."

Parteneri