Comunicat CCCLT

In ultima sa sedinta CCCLT a analizat o serie de aspecte legate de primele etape disputate in competitiile interne si anume:
 
1.    Privind transmiterea rezultatelor, CCCLT apreciaza pozitiv modul in care cei responsabili au abordat aceasta indatorire regulamentara.
Totusi, in cateva cazuri s-a constatat ca intre rezultatul transmis de reprezentantii echipelor gazda si cel real au existat diferente.
In acest sens, rugam sa se manifeste mai multa atentie. In plus, recomandam ca inainte de transmitere, sa se compare rezultatul inscris in formular cu foaia oficiala de scor a jocului.
 
2.    Avand in vedere ca in luna Noiembrie urmeaza sa se desfasoare turneele pentru CN U13, U15 si U17 masculin si feminin:
CCCLT roaga cluburile interesate sa organizeze aceste turnee sa trimita solicitarile scrise la adresa competitii@frbaschet.ro, folosind formularul care se poate descarca de pe site – ul Federatiei, sectiunea ”Documente/Formulare”.
 
3.   CCCLT a analizat o serie de dosare de transfer la nivelul CN de juniori si le-a inaintat BF cu propunerea de rezolvare favorabila.
 
4.   Au fost analizate notificarile transmise la CCCLT prin rapoartele Comisariilor si Arbitriilor delegati de FRB la jocurile Ligilor Nationale de Baschet masculin si feminin, privind unele infractiuni la la prevederile RGOC si RSCN comise la unele jocuri.  Drept urmare, Cluburile CSS Giurgiu, Energia Rovinari, CSM Oradea, (LNBM) si  ”U” CSM Oradea si Olimpia Brasov (LNBF) au fost sanctionate cu ”AVERTISMENT”, respectiv CSS Giurgiu cu ”ULTIM AVERTISMENT”. Concomitent, cei in cauza au fost notificati ca in caz de recidiva, vor fi pasibili a suporta dublul sanctiunilor prevazute pentru prima infractiune.
 
5.   In momentul in care, CCCLT va intra in posesia foilor oficiale ale jocurilor disputate pana acum in CN pentru juniori, acestea, inainte de omologare, vor fi analizate impreuna cu rapoartele arbitrilor si, acolo unde va fi cazul de infractiuni la prevederile RGOC sau RSCN se va proceda in conscinta.

6. CCCLT informeaza ca, luni 22 octombrie 2012 ora 11:00, la sediul FR Baschet din B-dul Basarabia nr. 39, va avea loc tragerea la sorti pentru Cupa Romaniei Masculin, Faza a II-a. Sunt invitati sa participe toti cei interesati.

Parteneri