Comunicat CCLT referitor la cazul CS WhiteSnakes Sibiu - CN U14 Masculin

In legatura cu participarea echipei WhiteSnakes Sibiu la turneul din faza de calificare, CN U14 masculin GVA, grupa O, disputat in zilele de 01 - 02.02. 2014 la Targoviste, in urma examinarii si analizei probelor aflate la dosar:
CCCLT a ajuns la concluzia ca:
La toate jocurile , din turneul mentionat, conducerea echipei CS White Snakes Sibiu, prin antrenorul Dragos FLOARE, a comis cu buna stiinta substituirea de jucatori, in sensul ca:
Au fost folositi la jocurile din turneul mentionat pentru CN U14, sportivi care figurau pe lista aprobata de FRB pentru CN U13, si care, pe cale de consecinta, nefiind inclusi si pe lista aprobata pentru CN U14, nu aveau drept de joc la aceasta categorie;
 
In confromitate cu prevederile RGOC art. 22.20, lit. a si urmatoarele, CCCLT decide:
1.   Jocurile echipei CS WhiteSnakes Sibiu la turneul respectiv, se omologheaza cu scorul de 20 – 0 in favoarea adversarelor, fara puncte in clasament pentru echipa CS WhiteSnakes Sibiu
2.   Echipa CS WhiteSnakes Sibiu este descalificata si eliminata din competitie,
3.   Se sanctioneaza CS WhiteSnakes Sibiu cu amenda de 300 EUR
4.   Amenda se va achita in LEI la cursul BNR din ziua efectuarii paltii. Formele de plata se vor transmite la FR Bschet  in copie conforma cu originalul.
 
In plus, in confromitate cu prevederile RGOC art. 22.20, lit.”d”,
5.   Pentru substituirea unor sportivi cu drept de joc cu alti sportivi care nu aveau drept de joc, antrenorul echipei  CS WhiteSnakes Sibiu, Dl. Dragos FLOAREA este sanctionat cu amenda  de 5.000 lei si 6 luni suspendare, precum si cu retragerea licentei de antrenor de baschet.
6.   Formele de plata se vor transmite la FR Baschet  in copie conforma cu originalul.
7.   CS WhiteSnakes Sibiu, va depune la FR Baschet licenta de antrenor a Dlui. Dragos FLOAREA.

Parteneri