Foto

Inscrieri CN Juniori editia 2012-2013

Avand in vedere parerile exprimate de antrenorii prezenti la turneul final CN U18 masculin, in legatura cu existenta in programul competitional a unei perioade de 10-14 zile in luna ianuarie, care sa fie destinata pregatirii centralizate a echipelor, CCCLT are in vedere posibilitatea regandirii programarii jocurilor pentru a face posibila dorinta antrenorilor.

In acest sens, prima actiune este stablirea datei limita pentru inscrierea echipelor in Campionatele Nationale de Juniori, editia 2012-2013, si care este data de 15 iulie 2012. Pana la aceasta data cluburile care isi propun sa participe la diferitele categorii ale Campionatelor Nationale masculin sau feminin, sunt rugate sa transmita prin e-mail: competitii@frbaschet.ro sau fax: 021 317 04 89, cererile de inscriere care pot fi descarcate din sectiunea "documente / formulare" pozitia 3, completate cu majuscule la toate rubricile.

Cunoscandu-se din timp numarul echipelor care doresc sa participe la diferitele categorii ale Campionatelor Nationale de Juniori, CCCLT poate gasi solutii privind forma optima de organizare a competitiilor.

In legatura cu aceasta CCCLT a initiat o discutie de principiu cu ocazia turneului final mai sus amintit si asteapta propuneri din teritoriu privind forma de organizare a Campionatelor Nationale de Juniori in viitorul sezon, fara a se reduce numarul de competitii si respectiv de jocuri sustinute de echipe in cadrul categoriilor de varsta in raport cu sezonul 2011-2012.

Asteptam transmiterea propunerilor de catre cei interesati la aceleasi adrese de contact mentionate mai sus si le multumim anticipat.

Adresa catre cluburile de juniori poate fi accesata aici.

Parteneri