Precizari privind transmiterea rezultatelor jocurilor din CN de baschet

Pentru evitarea confuziilor, privind transmiterea rezultatelor jocurilor, CCCLT face urmatoarele precizari:
 
1. Rezultatele jocurilor din Liga Nationala de Baschet masculin si feminin se transmit catre CCCLT de reprezentantul echipei gazda/organizator, in scris prin e – mail sau fax, prin formularul care se va descarca de pe siteul FRB, in mxim 60 minute dupa joc. Pentru a exista dublu control al exactitatii datelor, aceasta noua prevedere nu anuleaza vechea prevedere privind obligatia Comisarilor jocurilor, de a transmite la CCCLT rezultatul telefonic, imediat dupa terminarea jocurilor.
 
2. Rezultatele din CN de Baschet masculin si feminin (Liga 1, Liga 2 si juniori) se transmit catre CCCLT de reprezentantul echipei gazda/organizator, in scris prin e–mail sau fax, prin formularul care se va descarca de pe siteul FRB, in mxim 60 minute dupa joc.
Pentru a exista dublu control al exactitatii datelor, arbitrul de principal va transmite (la CCCLT si responsabilul de zona al CCAB) sau Comisarul (la CCCLT, daca a fost delegat unul), în maxim 12 ore dupa terminarea jocului folosind formularul care se va descarca de pe siteul FRB.
 
3. Pentru toate jocurile oficiale ale Campionatelor National la toate categoriile, disputate in sistemul turneu, responsabilitatea transmiterii rezultatelor revine in exclusivitate delegatului FR Baschet, Comisarului sau arbitrului principal de turneu desemnat pentru aceasta.
 
4. Adresele la care se vor transmite rezultatele sunt:
·         E – mail: competitii@frbaschet.ro
·         Fax: 021 3170489
 

Parteneri