Sedinta CCCLT din 16.02.2012

Ordinea de zi:

Solutionare problem curente referitoare la:               
Solicitari reprogramari jocuri individuale
Solicitari reprogramari turnee si jocuri datorita conditiilor meteo nefavorabile

1.1 Se solutioneaza nefavorabil solicitarea CS Politehnica CSS Unirea Iasi pentru a disputa jocul din cadrul CN Divizia A Masculin impotriva CSU Ploiesti la Ploiesti, intrucat solicitarea este neintemeiata si contrara spiritului regulamentului. Jocul va avea loc la Iasi in ziua de 19.02.2012 ora 19:00.

1.2 In conformitate cu acordul dintre cele doua parti jocul din CN U13 masculin dintre echipele CS Heart Drobeta Turnu Severin si  CSS Craiova va avea loc la Craiova, in ziua de vineri 24.02.2012, in loc de Filiasi, asa cum fusese anuntat anterior.

2.1 Pentru solicitarile de reprogramari datorate conditiilor climaterice nefavorabile echipele implicate trebuie sa tina cont ca jocurile respective sa se desfasoare inainte de data ultimei etapa prevazuta pentru categoria respective de varsta. In acest sens CCCLT prin dl. Stan Mircea Serban va contacta echipele pentru ca acestea sa respecte prevederea de mai sus.

2.2 Au fost reprogramate la cerere si datorita conditiilor meteo o serie de jocuri din CN de juniori care conform update-urilor postate pe site-ul www.frbaschet.ro pentru fiecare categorie in parte.

Parteneri