Sedinta CCCLT din 21.02.2012

In sedinta de azi, CCCLT a decis sa rememoreze o serie de prevederi regulamentare care trebuie aplicate la toate nivelurile si categoriile Campionatelor Nationale, dupa cum urmeaza:

1.  Referitor la prevederile articolului 4.3 (echipamentul pentru joc) atentionam asupra obligativitatii echipelor de a respecta cu strictete prevederile articolului mentionat mai sus (echipa gazda – echipament de culoare deschisa; echipa vizitatoare – echipament de culoare inchisa), echipa A/gazda si echipa B/oaspete. In cazul nerespectarii acestor prevederi, echipa vinovata urmeaza sa suporte sanctiunile prevazute in ROJB art. 20.1 paragraful 2.
Totusi pentru a preveni situatiile litigioase si pentru a favoriza desfasurarea ritmica a jocurilor Campionatelor Nationale, CCCLT solicita echipelor gazda ca sa se prezinte la sala cu ambele randuri  de echipament (culoare deschisa si culoare inchisa), la jocurile de pe teren propriu.

2. La jocurile CN de juniori pentru  validarea jucatorilor arbitri vor verifica si echipele vor prezenta obligatoriu urmatoarele acte:

a.Legitimatii tip FRB (cu viza anuala si viza medicala la zi)

b.Lista celor 16 jucatori validata de FRB

c.Tabelul echipei pentru joc

d.In cazul in care nu se prezinta  legitimatia tip FRB, pentru sportivii in varsta de 14-23 de ani  se va prezenta Cartea de Identitate, iar pentru sportivii sub 14 ani se va prezenta carnetul de elev cu poza si viza scolara anuala, cu prezentarea in ambele cazuri a dovezii efectuarii vizitei medicale.

3. Un jucator junior care este penalizat cu doua Greseli Tehnice in acelasi joc, va fi descalificat pentru jocul respectiv si in plus va fi suspendat pentru urmatoarele 30 de zile, incepand cu prima zi de dupa joc, de la toate categoriile CN.

4. A fost analizata situatia transmiterii rezultatelor inregistrate la turneele CN de juniori cat si la jocurile disputate in sistem tur-retur. CCCLT constata intarzieri inadmisibile in comunicarea rezultatelor, in special in cazul turneelor din CN U13 masculin si feminin ceea ce face deosebit de dificila calcularea coeficientilor necesari pentru repartizarea echipelor calificate in grupele semifinale, care se vor desfasura in perioada 9-11 martie 2012. Facem apel la arbitri responsabili de turnee cat si la responsabilii de zona ai CCAB sa transmita ne prin e-mail rezultatele turneului 3 al CN U13, pana cel tarziu la data de 25 februarie 2012.

5. S-au rezolvat probleme curente, aprobandu-se solicitari de reprogramare a jocurilor asa cum sunt modificate pe site la fiecare categorie in parte.

Parteneri