Sedinta Comisiei Centrale de Competitii, Legitimari si Transferari

S-a aprobat solicitarea de reprogramare a jocului:
-         CS Royal Fun Bucuresti vs. ACS Dan Dacian Bucuresti – U13 masculin – Turneu organizat de CSU Ploiesti se va desfasura in data de 15.12.2011 ora 19:30 in Sala Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti.

S-a luat act de retragerea echipei BC Galactica Brasov din CN U17 masculin.

Referitor la adresa clubului Chemp Ploiesti, precizam ca trebuie sa prezinte licenta tip FR Baschet care se  obtine in baza cererii de legitimare, copia certificatului de nastere si carnet de elev cu viza scolara valabila pe anul in curs.

In cazul turneelor la toate categoriile Campionatelor Nationale, numarul de pe echipamentul sportivilor NU poate fi modificat pe toata durata turneului.

In cazul etapelor saptamanale la toate categoriile Campionatelor Nationale, numerele de pe echipament vor putea fi modificate de la o etapa la alta. echipele vor prezenta inaintea jocului 2 exemplare ale tabelului echipei pentru joc (unul pentru scorer si unul pentru TV si media).

In cazul turneelor ordinea jocurilor se poate schimba numai in legatura cu preferinta aratata de catre echipa gazda a turneului referitor la ora de incepere a jocului propriu.

S-au inaintat spre aprobare propunerile pentru a doua perioada de transfer, acestea vor fi communicate pana la data de 19 decembrie.

Programul fazei a doua a CN U15, U16 si U18 va fi intocmit pana la data de 16.12.2011. Intarzierea se datoreaza faptului ca nu ne-au fost transmise toate rezultatele de cei responsabili.

Pentru sportivii in varsta de sub 14 ani, actele necesare in vederea legitimarii sunt:

Copie legalizata Certificat de nastere,
Copie Carnet de Note vizat pe anul in curs
Doua fotografii recente 3/4 pe hârtie
Cerere de legitimare tip
Dovada achitarii taxei de legitimare

Parteneri