Tragere la sorti Liga I TSF si Comunicat CCCLT 22.04.2013

1. Tragere la sorti pozitii in tabela Berger a echipelor calificate la Turneul Semifinal Liga I masculin


1. CS Politehnica CSS Unirea Iasi
2. CS Concordia Chiajna
3. ACS Vabova Sfantu Gheorghe
4. CSA Steaua Bucuresti
5. CSU Galati
6. CSU Stiinta Bucuresti

Programul jocurilor TSF Liga I de Baschet Masculin poate fi accesat aici.

CCCLT asteapta cererile de organizare ale turneului pana in data de 24.04.2013 ora 20:00. Echipele participante sunt rugate sa trimita solicitari pentru ambele turnee (02-03 mai sau 17-19 mai). Anuntul privind localitatea de organizare va fi efectuat in ziua de 25.04.2013 ora 12:00.

Solicitantii trebuie sa respecte prevederile cuprinse in regulamentul specific al competitiei afisat pe site-ul FR Baschet, tinandu-se cont de precizarile specificate mai jos, si anume:
- Pct. 5 CONDITII DE DESFASURARE A JOCURILOR; SALA
   Sala si spatiul de joc trebuie sa fie regulamentar, cu dimensiunile de minim 28 X15 m, cu podea de lemn, înaltimea plafonului de minimum 7 m, având echipamentul tehnic prevazut de ROJB. Numai pentru turneele semifinale se accepta derogare de la RJOB, in sensul ca podeaua poate fi acoperita si cu alte materiale, cu conditia ca:
Sala trebuie sa fie omologata de CCCLT a FRB conform RGOC si ROJB. Omologarea va fi facuta în urma verificarii, conform Anexei 1, nivelului de conformare cu cerintele referitoare la dimensiunile Echipamentului tehnic necesar pentru desfasurarea unui joc de baschet, prevazute în ROJB.
Rugam echipele sa ia nota ca Turneul Final (de promovare) se va putea organiza numai in sali avand podeaua de lemn.
 - Pct. 10 - Conditii Financiare:
Acordarea dreptului de organizare, a Turneelor Semifinale si a Turneului Final de Promovare, se face prin incredintare directa de catre FRB, in urma analizei ofertelor primite de la echipele participante:
- taxa organizare Turneu Semifinal Liga I - a – cu incepere de la 5.000 lei (pentru turneul din perioada 02-03 mai - de la 2000 lei; pentru turneul din perioada 17-19 mai de la 3000 lei)
- Pct. 11 - Conditii Organizatorice
Asigurarea asistentei medicale calificate, la toate jocurile turneului, medic inzestrat cu toate materialele necesare acordarii primului ajutor si posibilitatea asigurarii in regim de urgenta a unui mijloc auto pentru transportul la o unitate de primire urgente.
Asigurarea transmisiei LIVE a statisticii jocurilor.
Asigurarea inregistrarii video a jocurilor, si punerea la dispozitia echipelor, contra cost (25 lei/joc).
Punerea la dispozitia reprezentantului FR Baschet a unui set intrg de inregistrari video, in mod gratuit.
Cheltuielile prilejuite de chirie sala, servicii de paza, transportul, cazarea si masa arbitrilor, comisarilor si delegatilor FR Baschet revin in sarcina organizatorului.
Cheltuielile legate de arbitraj, de activitatea oficialilor (comisar si delegat federal), oficialii de la masa scorerului, statisticieni si asistenta medicala vor fi suportate, pentru fiecare joc, in cuantumul prevazut pentru CN de seniori (Liga I), in parti egale, de catre cluburile participante.

2. S-a efectuat tragerea la sorti a pozitiilor din tabela Berger pentru grupele Turneului Final CN U18 masculin si feminin:
La masculin grupele s-au alcatuit in baza locurilor din clasamentele turneelor semifinale dupa modelul: 1A, 2B, 3A, 4B; respectiv: 1B, 2A, 3B, 4A:

Turneu Final CN U18 masculin
 
Nr. Berger Seria 1 Seria 2
3 CSU Cuadripol Brasov U-Mobitelco Cluj
1 CSS Ploiesti LPS Focsani
4 CS Dinamo CSS 6 Buc CSS Bega Timisoara
2 LPS Tg Mures CS Phoenix Galati
 
 
Turneu Final CN U18 feminin
 
Nr. Berger Seria 1
3 CS BBALL 6
4 BC MC Sport Cluj
5 CS Olimpia
2 CSS Craiova
6 CSS Sibiu
1 CSS Bega Timisoara


3. Seriile Turneului Final GVB al CN U15 masculin sunt:

Seria 1
ACS Magic Champions Bucuresti
CSS Gheorgheni
LPS Galati
CSU Cuadripol Brasov

Seria 2
ACS Baller Bucuresti
CSS Medias
BC Olimpic Baia Mare
CS Dinamo CSS 6 Bucuresti

Turneul Final al CN U15 GVB se va disputa in periaoda 1-2 mai 2013 la GHEORGHENI cu un program cu 2 (doua) jocuri pe zi, stabilirea clasamentului final se va face dupa modelul finalelor directe: 1A-1B, 2A-2B, 3A-3B.


4. Seriile Turneului final GVB al CN U15 feminin sunt:

Seria 1
ACSB Raptors Bucuresti
CN Arany Janos Salonta
LPS Alba Iulia
MC Sport CLuj-Napoca

Seria 2
CSS Gheorgheni
CSS Sfantu Gheorghe
ACS KSE Tg. Secuiesc
CSU Ploiesti

Turneul Final al CN U15 GVB se va disputa in periaoda 1-2 mai 2013 la SALONTA cu un program cu 2 (doua) jocuri pe zi, stabilirea clasamentului final se va face dupa modelul finalelor directe: 1A-1B, 2A-2B, 3A-3B, 4A-4B.

5. Turneu Final GVB – Liga II
 
Nr. Berger Seria 1 Seria 2
1 CSM LPS Bihorul Oradea BC Timba Timisoara
4 LPS Focsani BCM U Pitesti
2 BC Farul Constanta CS Rapid Bucuresti
3 CS Amicii Pitesti CS Energia Rovinari

Turneul Final al Ligii II masculin GVB se va disputa in periaoda 18-19 mai 2013 intr-o singura localitate cu un program cu 2 (doua) jocuri pe zi, stabilirea clasamentului final se va face dupa modelul finalelor directe: 1A-1B, 2A-2B, 3A-3B.
CCCLT asteapta cerirle de organizare ale turneului pana miercuri 01.05.2013

6. Sedinta tehnica pentru Turneul Final al CN Liga a II-a masculin va avea loc in ziua de joi 25.04.2013 ora 19:30 la Hotel Roma,  in cadrul sedintei se va stabili prin tragere la sorti pozitia in tabela Berger si implicit programul jocurilor turneului. De asemenea se va proceda la validarea jucatorilor pentru care se vor prezenta obligatoriu urmatoarele acte:
- lista nominala a jucatorilor (12 jucatori) si insotitorilor (6 persoane) pentru intreg turneul
- lista jucatorilor si insotitorilor aprobata de FR Baschet
- licentele tip FRB cu toate vizele valabile
Cheltuielile legate de arbitraj, de activitatea oficialilor (comisar si delegat federal), oficialii de la masa scorerului, statisticieni si asistenta medicala vor fi suportate, pentru fiecare joc, in cuantumul prevazut pentru CN de seniori (Liga I), in parti egale, de catre cluburile participante.

Parteneri