Tragere la sorti LNBF si Comunicat CCCLT

 CCCLT aduce la cunostiinta urmatoarele:
 
1.Refacerea tragerii la sorti pentru LNB feminin.
Datorita retragerii din Camionatul National al LNB feminin editia 2013 – 2014 a echpei CSM Sportul Studentesc, este necesara refacerea tragerii la sorti pentru aceasta categorie a CN care urmeaza sa se desfasoare cu un numar de 14 echipe.
Noua tragere la sorti va avea loc in ziua de Luni 19 August 2013, orele 13:00 la sediul FR Baschet din B-dul Basarabia nr. 39.
Sunt invitati sa participe delegatii echipelor participante.
 
2. Referitor la transferul sportivilor juniori, avand in vedere ca:
     - In Adunarea Generala a FRB din 12 Iunie 2013 s-a aprobat ca aceasta operatiune sa se faca in baza grilei si a acordului de transfer, inclusiv la categoriile Baby Baschet si Mini Baschet,
     - Din motive obiective urmatoarea sedinta a BF pentru stabilirea si aprobarea cuantumului  grilei de transfer va avea loc Luni 02 Septembrie 2013,
   In consecinta, CCCLT anunta ca:
     - primeste si inregistreaza solicitarile de transfer prezentate in limitele perioadei de transfer comunicate,
     - aceste solicitari urmeaza sa fie solutionate in perioada urmatoare datei de 02 Septembrie 2013, in functie de data complectarii dosarului in conformitate cu prevederila RGOC.
 
3. Referitor la obligatia existentei echipelor satelit;
    Reaminteste unitatilor sportive din LNB masculin obligatia de a-si inscrie echipele satelit, optional, in CN Liga I – a, sau in CN U20 masculin, iar unitatilor sportive din LNB feminin sa inscrie echipe proprii in CN de juniori feminin, pentru a nu se vedea puse in situatia nerespectarii prevederilor FRB, cu toate urmarile care decurg din aceasta.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Parteneri