Foto

Final Four - Craiova 2022: SCM U o sustine pe Beatrice Mares

La initiativa Federatiei Romane de Baschet, echipele participante la turneul Final Four al Cupei Romaniei - Craiova 2022 vor dona premiile in bani oferite de partenerul Superbet unor cazuri umanitare sau sociale din comunitatea pe care o reprezinta.

Dupa cum Federatia Romana de Baschet a anuntat in zilele precedente, castigatoarea trofeului va primi 5.000 euro, finalista - 4.000 euro, in vreme ce invinsele din semifinale - cate 3.000 euro.

SCM U Craiova, alaturi de o eleva a carei locuinta a fost distrusa de un incendiu

In dimineata zilei de 16 ianuarie, flacarile mistuiau mare parte din casa din Craiova in care Beatrice Miruna Mares, o eleva in varsta de 18 ani, locuia impreuna cu bunica ei. Din fericire, cele doua au scapat cu viata, insa au ramas pe drumuri, in plina iarna. In fosta lor locuinta, aproape tot ce a scapat de vapai a fost deteriorat de apa folosita de pompieri.

Dupa nefericitul eveniment, bunica a fost internata in spital, unde i s-a amputat o portiune a unui picior, o rana mai veche agravandu-se in zilele ulterioare incendiului.

Beatrice este in clasa a XII-a si mai are doar cateva luni pana la examenul de bacalaureat. "Nu imi doresc nimic altceva decat sa pot reveni, impreuna cu bunica, in casuta noastra, iar apoi sa ma pot concentra 100% pe studii si examen", ne-a spus tanara.

In ajutorul familiei au sarit voluntarii Asociatiei "Ajutor Divin", care au demolat ruinele arse, au carat molozul in centrele speciale de colectare, au curatat spatiile neafectate ale casei si acum sunt pregatiti sa inceapa reconstructia zonelor din cladire care au fost mistuite de flacari.

In speranta ca lucrarile de reconstructie se vor putea finaliza cat mai repede si, astfel, viata lui Beatrice va reveni la normal, SCM U Craiova a decis sa doneze tinerei premiul în bani oferit de Federatia Romana de Baschet participanților la turneul Final Four al Cupei Romanei la baschet masculin - Craiova 2022.

Daca si tu vrei sa le ajuti pe Beatrice si bunica ei, poti efectua o donatie in contul  RO73BTRLRONCRT0493720001

Parteneri