Foto

Final Four - Craiova 2022: U-BT Cluj-Napoca sustine Asociatia Capace cu Suflet

La initiativa Federatiei Romane de Baschet, echipele participante la turneul Final Four al Cupei Romaniei - Craiova 2022 vor dona premiile in bani oferite de partenerul Superbet unor cazuri umanitare sau sociale din comunitatea pe care o reprezinta.

Dupa cum Federatia Romana de Baschet a anuntat in zilele precedente, castigatoarea trofeului va primi 5.000 euro, finalista - 4.000 euro, in vreme ce invinsele din semifinale - cate 3.000 euro.

U-Banca Transilvania promoveaza responsabilitatea fata de mediul inconjurator

Campionii Romaniei doresc sa readuca in atentia comunitatii un proiect pe care l-au sustinut inca de anul trecut si care se deruleaza continuu: Capace cu Suflet. Initiativa promoveaza sustenabilitatea, responsabilitatea pe care fiecare dintre noi o are fata de mediul inconjurator, prin colectare selectiva.

Concret, Asociatia Capace cu Suflet isi propune sa ii determine pe oameni sa colecteze capace de plastic pentru cauze nobile. Odata selectate, capacele sunt vandute unor firme de colectare selectiva, iar banii stransi sunt donati in totalitate catre actiuni de binefacere.

La turneul Final Four - Craiova 2022, U-BT Cluj-Napoca va personaliza cateva cosuri de reciclare, indemnand atat echipele, cat si fanii, sa arunce capacele PET-urilor la cos.

De asemenea, premiul in bani oferit de Federatia Romana de Baschet participantilor la turneul Final Four al Cupei Romanei la baschet masculin - Craiova 2022 va fi donat de U-Banca Transilvania catre Asociatia Capace cu Suflet, care ii va redirectiona catre cazurile umanitare identificate in comunitatea clujeana si nu numai.

Parteneri