Foto

Acreditari mass-media pentru meciul Romania – Albania de la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiesti

Federatia Romana de Baschet anunta ca accesul reprezentantilor mass-media la meciul Romania – Albania, din data de 24.02.2022, ora 18:00, se va face in baza acreditarilor eliberate de FRB cu avizul FIBA. In acest context, rugam reprezentantii institutiilor de presa interesate sa trimita solicitari pentru eliberarea acreditarilor de presa pe adresa de mail tiberiu.rist@frbaschet.ro pana cel mai tarziu in data de 23.02.2021, ora 18:00.

Accesul jurnalistilor si fotografilor la meciul Romania – Albania, eveniment gazduit de Sala Sporturilor Olimpia din Ploiesti, se va face in baza acreditarilor eliberate de catre FRB si avizate de FIBA. De asemenea, la intrarea in Sala Sporturilor Olimpia din Ploiesti reprezentantii media acreditati trebuie sa prezinte un act de identitate/legitimatia de presa si certificatul european COVID-19.

Meciul va fi transmis in direct de DIGI SPORT, astfel ca pe intreaga durata a meciului nu este permisa folosirea camerelor TV de la alte institutii de presa.

Pe intreaga durata a evenimentului, reprezentantii mass-media acreditati trebuie sa respecte toate prevederile legale in vigoare din Romania cu privire la masurile de prevenire a raspandirii virusului SARS-CoV2.

Imediat dupa meci, va avea loc o conferinta de presa cu reprezentantii ambelor echipe (cate un sportiv reprezentativ si antrenorul principal).

Parteneri