Foto

Acvilele intra in focurile FIBA 3x3 EUROPE CUP de la Graz

Echipa feminina de baschet 3x3 a Romaniei va debuta, vineri seara, in cadrul FIBA 3x3 EUROPE CUP de la Graz, Acvilele urmand sa evolueze in Grupa B in formula Ancuta Stoenescu, Alina Podar, Teodora Manea si Boglarka Biszak. Romania se va confrunta in Grupa B, vineri seara, cu echipele Elvetiei (ora 18:10) si Frantei (ora 21:20), primele doua echipe urmand sa avanseze in faza meciurilor eliminatorii, acestea fiind programate sa se desfasoare duminica, 11 septembrie. Toate meciurile de la Graz vor fi transmise in direct pe canalul de youtube FIBA 3x3.


Baschetul feminin romanesc va fi din nou reprezentat in cadrul turneului final al competitiei continentale, dupa ce Acvilele au obtinut calificarea la FIBA 3x3 EUROPE CUP de la Graz gratie evolutiilor deosebite din cadrul turneului de calificare de la Constanta. Astfel, echipa feminina de baschet 3x3 a Romaniei se aliniaza la startul intrecerilor europene din Austria alaturi de cele mai valoroase 11 echipe nationale de pe Batranul Continent.

In formula Ancuta Stoenescu, Alina Podar, Teodora Manea si Boglarka Biszak, nationala Romaniei va juca in prima faza a competitiei in cadrul grupei B, urmand sa se confrunte, vineri seara, cu selectionatele similare ale Elvetiei (ora 18:10) si Frantei (ora 21:20). Conform sistemului FIBA, primele doua clasate din cele patru grupe vor avansa in fazele meciurilor eliminatorii, acestea fiind programate sa se desfasoare duminica. Primele doua echipe din Grupa C vor juca in crucis in sferturile de finala cu primele doua clasate din Grupa D, serie din care fac parte echipele nationale ale Poloniei, Lituaniei si Cipru.

Toate meciurile de la Graz vor fi transmise in direct pe canalul de youtube FIBA 3x3.

Rezultate, transmisiile meciurilor, fotografii si alte informatii se gasesc pe site-ul oficial al intrecerii continentale - AICI

Parteneri