Foto

Anunt important pentru antrenorii care vor participa la competitiile nationale sportive U10 si U12 de la Costinesti

Federatia Romana de Baschet anunta ca, la solicitarea Colegiului Central al Antrenorilor, se elimina din conditiile de participare la Competitiile Nationale Sportive U10 si U12 de la Costinesti obligativitatea ca antrenorii sa aiba licenta FRB de tip C.

Astfel, tinand cont de prevederile articolului 5 din “Regulamentul de desfasurare a Programului de licentiere a antrenorilor de baschet”, aprobat de Consiliul Director, pentru competitiile de babybaschet (U10) si minibaschet (U12) nu se solicita licenta FRB de tip C pentru antrenorul principal sau antrenorul secund care participa cu o echipa de baby/minibaschet la Costinesti 2023.

In concluzie, la Costinesti, pot participa la Competitiile Nationale Sportive U10 si U12 antrenori care au: carnet de antrenor de baschet, indiferent de categorie, sau care au adeverinta student licenta/masterat care se finalizeaza cu obtinerea carnetului de antrenor la facultati de profil/adeverinta CNFPA/ adeverinta IKG /adeverinta alte cursuri de formare profesionala autorizate.

Pentru Campionatul National U12, masculin si feminin, Costinesti 2023, se mentine obligativitatea ca antrenorii sa aiba minim licenta FRB tip C.

Parteneri