Foto

Anunt important referitor la licentierea antrenorilor de baschet!

In urma analizei amanuntite a metodologiei de licentiere si de desfasurare a Examenului pentru obtinerea Licentei (A, B sau C), din perioada 02-03.09.2023, va prezentam mai jos punctul de vedere al Colegiului Central al Antrenorilor de Baschet:
1. Toti candidatii au fost admisi la proba practica la data sustinerii examenului (03.09.2023 ) cu calificativele „Bine” si „F Bine”.
2. Privind metodologia desfasurarii testarii teoretice, schimbarea codului de punctaje a fost facuta fara transparenta decizionala (cu referire la reducerea punctajului pentru intrebarile finale).
3. Tehnoredactarea subiectelor elaborate pentru fiecare nivel de licenta (A, B sau C) a fost pe alocuri necorespunzatoare exigentelor.

In aceste conditii, CCA propune spre aprobare catre Consiliul Director al FRB ca toti candidatii care nu au fost trecuti ca admisi in aceasta sesiune de licentiere (02-03.09.2023) sa obtina Licenta provizorie pentru un sezon, fara plata taxei.
Toti canditatii se vor prezenta la urmatoarele sesiuni pentru obtinerea licentei din anul 2024, ei avand pentru sezonul 2023-2024 LICENTA PROVIZORIE. Proba practico-metodica va fi corelata cu cea sustinuta in data de 03.09.2023, adica ADMIS.

Pe aceasta cale, asiguram toti participantii la activitatea baschetbalistica din Romania de suportul si integritatea CCA.

Parteneri