Foto

Arena Antonio Alexe din Oradea si Arena RomSilva din Capitala gazduiesc Turneele Finale ale CN U18, feminin si masculin, sezonul 2022-2023

Turneele Finale ale Campionatelor Nationale U18, masculin si feminin, se vor desfasura in perioada 3-7.05.2023, la Bucuresti si Oradea, avand la start cele mai in forma echipe de juniori mari din actualul sezon. Competitia masculina va fi gazduita la Arena RomSilva din Capitala, in vreme ce intrecerea feminina se va disputa la Arena Antonio Alexe din Oradea, partidele urmand sa fie transmise in direct pe paginile de facebook ale organizatorilor.

Arena Antonio Alexe din Oradea si Arena RomSilva din Bucuresti vor gazdui, incepand din data de 3 mai 2023 intrecerile din cadrul Turneelor Finale ale Campionatelor Nationale U18, feminin si masculin, sezonul 2022-2023. In urma rezultatelor inregistrate in actualul sezon, la startul competitiilor finale se vor alinia cele mai valoroase opt echipe, acestea fiind distribuite in doua grupe preliminare, dupa cum urmeaza:  
FEMININ
Grupa A – CSM Ploiesti, Sportul Studentesc, CSU Politehnica Timisoara, CSS Gloria Arad
Grupa B – ACS Dan Dacian Bucuresti, Crisul CSU Oradea, CSS Nr. 4 Bucuresti, CSS Unirea Iasi

MASCULIN
Grupa A – SCM Ohma Timisoara, CSU Stiinta Bucuresti, Galactica Brasov, ABC Leii ProBasketball Bucuresti
Grupa B – CSM Constanta, Steaua Bucuresti, U-BT Cluj-Napoca, CSO Voluntari

Conform prevederilor competitionale, in faza grupelor se joaca dupa sistemul fiecare cu fiecare, primele doua clasate din grupe urmand sa acceada in semifinale iar celelalte sa joace pentru locurile 5-8. Finalele sunt programate sa se dispute duminica, 07 mai 2023.

Statistici, rezultate si clasamente pe paginile oficiale:
U 18 Masculin - AICI
U 18 Feminin - AICI

Meciurile din cadrul turneelor finale vor fi transmise in direct pe canalele YouTube CSU Stiinta Bucuresti (masculin) si Baschet Juvenil (feminin).


In seara zilei de marti, 2 mai 2023, sunt programate sedintele tehnice.

Parteneri