Foto

Atractii unice pana duminica in arena Circului Metropolitan Bucuresti

Cea de-a treia editie a FIBA 3x3 U23 World Cup a adunat la startul intrecerilor mondiale gazduite pana duminica seara de Circul Metropolitan Bucuresti pe cei mai valorosi 160 de tineri sportivi din intreaga lume, acestia reprezentand cele 40 de echipe nationale de baschet 3x3 ”under 23” care au fost distruite de forul mondial in grupele competitiilor feminine si masculine. Totodata, tinand cont de atmosfera generata in timpul intrecerilor dedicate noii discipline olimpice, baschetul 3x3 fiind considerat un sport urban, in care spectacolul baschetbalistic este imbinat perfect cu acorduri muzicale si cu multe activitati de divertisment, organizatorii evenimentului ofera publicului din Romania, si nu numai, oportunitatea de a se bucura atat de confruntarile sportive din arena circului, cat si de numeroase momente de acrobatie, jonglerie, dansuri populare traditionale, precum si nelipsitele demonstratii spectaculoase de slam-dunk, ”sarea si piperul” evenimentelor de streetball.

”Fan zone” cu multe concursuri

La toate acestea, se adauga si nelipsita zona dedicata fanilor, amenajata special pe holurile Circului Metropolitan, dar si pe inelul exterior, care le ofera suporterilor pe intregul parcurs al evenimentului mondial posibilitatea de a arunca la cos pe terenurile de baschet, de a participa la diverse concursuri cu premii, dar si de a se bucura de zone de relaxare sau de specialitatile prezente la food-court. Asadar, in afara spectacolului baschetbalistic mondial, in care cele mai valoroase echipe de tineret din lume sunt prezente in cursa pentru titlurile mondiale, va prezentam mai jos si activitatile conexe realizate pentru generarea unei atmosfere relaxate.

Fanii au ocazia sa se bucure de produsele oficiale FIBA 3x3, de asemenea, partenerul global al turneelor FIBA 3x3, Wilson, ii asteapta la standul dedicat iar pentru o amintire digitala de la evenimentul mondial va invitam la fotonomatul nostru, care ofera posibilitatea realizarii unor instantanee de neuitat. Pentru relaxare, in zona de gaming, cu sprijinul clubului de eSports ASE Bucuresti, suporterii pot genera dueluri in NBA 2k si totodata pot participa in zona Mastercard la concursuri de aruncari la cos. In plus, pe holurile Circului fanii mai pot interactiona la standul Institului National de Cercetare si Dezvoltare Medico-Militara ”Cantacuzino” cu specialisti din domeniu, care va asteapta sa descoperiti produsele Sod Natural si Orostim-HV.

Pe de alta parte, in ”Fan zone” ai ocazia sa pleci cu un autograf de la favoritii din competitia mondiala, acestia fiind mai mereu dispobili dupa meciuri sau inaintea acestora pentru a oferi autografe!

Regal mondial de slam-dunk
Vineri si duminica sunt programate doua demonstratii de slam-dunk cu sportivii profesionisti ai celebrei trupe Dunk Elite, care participa la concursurile de slam-dunk din circuitul mondial FIBA 3x3 World Tour. Astfel, va puteti bucura de spectacolul oferit cu generozitate de Piotr Grabowski aka “Grabo” (Polonia), Joel Henry aka „The Royal Guard” (Marea Britanie) si Bartosz Szwed (Danemarca), care vor realiza noi prestatii de neuitat la panoul situat pe terenul din arena Circului Metropolitan.

Sambata si duminica sunt programate si alte spectacolele de slam dunk acrobatic, cu specialistii trupei Face Team din Ungaria, trupa care detine 14 recorduri Guiness si care are la activ numeroase spectacole realizate in pauzele meciurilor din NBA sau din EuroLiga. Asadar, nu ratati regalul de slam-dunk din acest week-end, vineri seara trupa Dunk Elite incalzind deja atmosfera la cote maxime.

Dansuri, majorete si multe alte surprize
Fanii se vor mai putea bucura in pauzele dintre meciuri si de momente oferite de artistii Circului Metropolitan, precum si de momente de dans cu trupa de majorete iSports Dancers din Ploiesti, scoala de dans Ana Dance din Bucuresti si ansamblul folcloric Drag de Magurele, un show de lasere al trupei Dyversy precum si demonstratii de freestyle cu bicicleta realizate de Gabor Orban, detinatorul a nu mai putin de trei recorduri Guiness. Astfel, in timpul pauzelor dintre meciuri, au loc numeroase momente artistice:



Panglici, catarge si scara
Ana, Raluca, Gabi, Andreea, Gabi si Ruxi, artiste ale Circului Metropolitan, ofera un spectacol de voaluri, brocart si matasuri pretioase, inceand sa reinventeze pe acorduri muzicale stilul de a se invalui in ele. Totodata, curiozitatea si setea de nou, de adrenalina, constituie motorul evolutiei iar abilitatea de a se adapta al copilului creeaza un nou univers explorat de pe bancile scolii de artistii Andrei, July, Gamze, Alysa, Alexandru, Iulian si Timi. Toti fanii stiu ca balansul este secretul mentinerii echilibrului in orice situatie. Iar Daniel Badea arata ca si-a gasit perechea perfecta, Nicoleta, intr-o demonstratie unica de balans pe scara. Evident, din arena circului nu pot lipsi momentele de comedie, mai ales ca una dintre solutiile sanatoase pentru recuperarea zambetului este si practicarea sportului. Dar Johny, Noni si Virgil au gasit si alte metode pentru stimularea endorfinelor, prin momente de comedie de neuitat.


Jonglerii si acrobatii langa panoul de baschet
Catalin, Gabriel, Max, Gabi si Lili au fost provocati pentru acest eveniment mondial si au realizat un moment special, unde regasim o ramura a artei circului ce poate fi adaptata oricarui spatiu si timp. O intalnim din Grecia Antica si pana in zilele noastre sub cupola Circului Metropolitan. Iar de la FIBA 3x3 U23 World Cup 2022 nu puteau lipsi aceste jonglerii! Dintr-o astfel de atmosfera destinsa, nu puteau lipsi dansurile acrobatice, oferite de Dolly si Cristian. Increderea este poate cel mai rar si de pret sentiment pe care cineva ti-l poate darui iar Dolly nu a ezitat sa o faca, atunci cand si-a pus viata in mainile lui Cristian, intr-un moment unic de dansuri acrobatice. Fanii nu vor uita cu siguranta nici de momentul oferit de Aurora. Prin frumusetea ei, invaluita in mister, Luna are influente asupra Pamantului, in vreme ce farmecul Aurorei ne prinde in mrejele sale printr-un moment magic intr-o sfera aflata la inaltime sub cupola circului.

Toate acestea sunt oferite pana duminica seara in mod gratuit fanilor care vor fi prezenti in tribunele Circului Metropolitan pentru a intra in febra celei mai importante competitii mondiale organizate in aceasta toamna in Bucuresti - FIBA 3x3 U23 World Cup 2022!

Evenimentul FIBA 3x3 World Cup 2022 este organizat in premiera in Romania de catre Federatia Romana de Baschet si Sport Arena Streetball, cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti, Directiei Cultura, Invatamant, Turism, Ministerului Sportului, Comitetului Olimpic si Sportiv Roman si al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti. Evenimentul este sustinut de: Mastercard, Banca Transilvania, Nike, Alexandrion Group, Regina Maria, The Group, Izvoarele Calimani, Red Bull, OHMA, Brenntag, Horizon. Partener media: Kiss FM. Partener global al evenimentului: Wilson.

Parteneri