Foto

CCA anunta rezultatele obtinute la prima sesiune de licentiere a antrenorilor

Colegiul Central al Antrenorilor anunta ca a finalizat prima sesiune de licentiere a antrenorilor de baschet pentru sezonul 2022-2023.
Astfel, pentru prima sesiune de licentiere, care s-a desfasurat in sediul FRB, in perioada 9-11 iunie 2022, au fost depuse 60 de dosare, dar s-au prezentat la examene (teoretic si practic) doar 25 de candidati. Doi dintre cei care s-au prezentat la sesiunea de licentiere nu au obtinut punctajul pentru a fi considerati admisi.

Gasiti aici rezultatele obtinute la prima sesiune de licentiere a antrenorilor - AICI

Va reamintim ca toti antrenorii de baschet a caror licenta indiferent de categorie  - a depasit durata de 4 ani, trebuie sa participe la examenul de reinnoire a licentei, conform articolului 4 din Regulamentul de Licentiere.

Astfel, pentru cei care nu au reusit sa participe la prima sesiune, CCA anunta ca va fi organizata o a doua perioada de inscriere, in perioada 18-22 iunie, pentru cea de-a doua sesiune de licentiere care va avea loc, in perioada 24-26 iunie 2022.
Pentru cei care doresc sa participe la cea de-a doua sesiune de licentiere, va rugam sa nu uitati sa trimiteti toate documentele necesare pentru dosarul personal, acestea putand fi depuse fizic la sediul FRB, precum si trimise electronic pe adresa de mail licentierefrb@frbaschet.ro, responsabili cu verificarea documentelor fiind directorul tehnic Tiberiu Dumitrescu, dar si membrii CCA, Dan Calancea si Florin Nini.
Conform art. 6 din Regulamentul de licentiere, inscrierea candidatilor in vederea licentierii se face in baza dosarului personal, care va cuprinde:
- copie carte de identitate (pasaport);
- copie carnet de antrenor de baschet (adeverinta doveditoare de urmare a unor cursuri in vederea obtinerii categoriei de antrenor);
- adeverinta eliberata de clubul la care activeaza, doveditoare a vechimii in calitate de antrenor in care se va preciza tipul licentei pe care o poseda si categoriile de varsta la care a antrenat;
- acte doveditoare in vederea calcularii punctajului activitatilor;
- dovada achitarii taxei de licentiere; (taxa se poate achita si online, in contul IBAN RO07BTRLRONCRT0347551501)
- cerere in care sa se specifice categoria la care se solicita licentierea (anexa 1);
- declaratie GDPR (anexa 2)

Parteneri