Foto

Competitia Sportiva Nationala de baschet U10 gata de start la Costinesti

Statiunea de tineret Costinesti poate fi numita cu siguranta “capitala baschetului juvenil romanesc” in urmatoarele trei saptamani! Si asta, pentru ca, incepand de duminica 18 iunie si pana in data de 4 iulie, peste 450 de echipe de baschet cu sportivi avand varste cuprinse intre 6 si 12 ani vor evolua in cadrul Competitiilor Sportive Nationale de baschet U10 si U12, feminin si masculin, dar si a Campionatelor Nationale U12, feminin si masculin, cel mai mare eveniment sportiv dedicat copiilor din Romania fiind organizat de Federatia Romana de Baschet, cu sprijinul Ministerului Sportului, si in parteneriat cu Biroul de Turism pentru Tineret si Primaria Costinesti. Accesul publicului este liber, astfel ca invitam pe toti iubitorii baschetului si nu numai sa vina in baza sportiva BTT Costinesti pentru a se bucura de atmosfera de sarbatoare ce va fi generata de competitia celor mai mici baschetbalisti din toata tara in briza marii si sub razele soarelui. Vor fi sute de meciuri, in care va domina fair-play-ul sportiv si traditionalul slogan care a fost si va fi din nou pe buzele tuturor pentru a-i incuraja pe micutii participanti: Haide, bine, bravo!

 

In deschiderea celui mai mare eveniment sportiv juvenil din Romania, care va aduna peste 5000 de participanti in cele trei saptamani, va avea loc Competitia Sportiva Nationala de baschet U10, masculin si feminin, intreceri dedicate sportivilor de pana la 10 ani. 

Astfel, in urma tragerii la sorti realizata online pe canalul FRB TV, gasiti programul meciurilor din cadrul Competitiei Sportive Nationale de baschet U10, masculin AICI si feminin AICI, editia 2023.

Componenta grupelor - AICI

Meciurile se vor desfasura in perioada 19-24 iunie pe cele 13 terenuri din incinta bazei sportive BTT Costinesti. 

Sedinta de validare a echipelor participante la Competitia Sportiva Nationala de baschet U10, masculin si feminin, editia 2023, va avea loc in incinta restaurantului Hotelului Forum, cu incepere de la ora 14:00 si pana la ora 18:00.

Actele necesare pentru validare sunt urmatoarele:

- Tabelul/Lista cu sportivi, care va contine si viza medicala eliberata de un medic cu specialitate in medicina sportiva aplicata in dreptul fiecarui sportiv in parte cu perioada de valabilitate (de la data de…… pana la data de..…)

- Un document de identitate pentru sportivii inscrisi in tabelul echipei (carnet de note, certificat de nastere sau pasaport)

- Pentru antrenori: carnet de antrenor vizat pe sezonul 2022-2023, cu angajament la clubul pe care il reprezinta in aceasta saptamana sau un document/adeverinta care atesta inscrierea la facultate de specialitate sau la scoala de antrenori. 

- Pentru profesorii de educatie fizica: adeverinta de la unitatea scolara pe care o reprezinta.

 

Totodata, mentionam ca sedinta tehnica va avea loc in incinta restaurantului Hotelului Forum, cu incepere de la ora 18:30.

La sedinta tehnica va participa cate un (1) reprezentant/club.

Parteneri