Concluzii la sedinta CCLTO din data de 10.02.2022

In data de 10.02.2022 a avut loc la sediul FRB din Bulevardul Basarabia sedinta Comisiei de Competitii, Legitimari, Transferuri si Omologari a Federatiei Romane de Baschet.

Prima sedinta sub conducerea interimara a noului presedinte s-a intrunit statutar, cu urmatoarea prezenta:
1. Stefan Sandulache - presedinte
2. Martis Mircea - vicepresedinte
3. Grigoriu Olga - secretar
4. Kovago Lajos - membru
5. Ionica Elena - absent motivat
6. Omer Nesrin - absent motivat
7. Ghizdareanu Vlad - absent nemotivat

La sedinta CCLTO au participat secretarul general adjunct al FRB, Liviu Puicu, directorul tehnic al FRB, Tiberiu Dumitrescu, si coordonatorul Departamentului 3x3, Ancuta Stoenescu. Au mai fost invitati si au participat colegii din Departamentele de Competitii si Eligibilitate, respectiv Tehnic, din cadrul FRB: Constantin Ioan, Alexandra Stan, Ioana Antonescu, Laurentiu Grigoriu, Serban Stan si Andrei Ioan.

Au fost discutate aspecte interne de organizare ale comisiei in relatia cu departamentele FRB, precum si modul de colaborare pe viitor pentru a eficientiza activitatea desfasurata in interesul participantilor la competitii.

La final, presedintele CCLTO a concluzionat: ”Consider ca am avut o discutie deschisa, transparenta si sincera, legat de ce s-a intamplat, unde ne aflam si mai ales unde trebuie sa ajungem. Am simtit ca se doreste formarea unei adevarate echipe in cadrul FRB, o echipa care sa vina in intampinarea situatiilor problematice si rezolvarea cat mai urgenta a acestora.”

Parteneri