Foto

CSS CSM Petrolul Ploiesti a cucerit laurii nationali la categoria U16 masculin

Echipa masculina de cadeti CSS CSM Petrolul Ploiesti a castigat titlul de campioana nationala a categoriei U16, dupa elevii antrenoarei Loredana Ion s-au impus in finala gazduita de Sala Agronomia din Capitala in fata rivalilor de la CSU ASE Bucuresti, cu scorul de 81-72. Medaliile de bronz ale CN U16, masculin, sezonul 2022-2023, au revenit echipei Alpha Sport Team Sibiu, care a dispus in finala mica de U-BT Cluj-Napoca, cu scorul de 84-61. La finalul intrecerilor au fost decernate mai multe premii individuale speciale iar Codrut Dinu a fost desemnat MVP al Turneului Final CN U16, masculin.

 
Sala Agronomia din Capitala a gazduit vreme de cinci zile intrecerile Turneului Final al Campionatului National U16, masculin, editia 2022-2023, la start prezentandu-se cele mai in forma opt echipe din actualul sezon. Dupa mai multe meciuri atractive si viu disputate, care au atras o asistenta extrem de numeroasa in tribune, echipa CSS CSM Petrolul Ploiesti a reusit sa castige titlul de campioana nationala a categoriei U16, dupa un parcurs ireprosabil al elevilor antrenoarei Loredana Ion, care s-au impus in marea finala in fata principalei rivale CSU ASE Bucuresti, cu scorul de 81-72. In finala mica, echipa Alpha Sport Team Sibiu a trecut lejer de U-BT Cluj-Napoca, cu scorul de 84-61, astfel ca elevii antrenorului Darko Pandurovic au obtinut medaliile de bronz.

La finalul intrecerilor, in cadrul festivitatii de premiere, au fost acordate mai multe premii individuale speciale, dupa cum urmeaza:

MVP - Codrut Dinu (CSS CSM Petrolul Ploiesti)

Cel mai bun marcator: Alexandru Niculescu (Leii Bucuresti)

Cel mai bun pasator: Codrut Dinu (CSS CSM Petrolul Ploiesti)

Cel mai bun recuperator: Andrei Matei (CSU ASE Bucuresti)

Cel mai de perspectiva jucator: David Rasoga (CSS CSM Petrolul Ploiesti)

Echipa ideala a Turneului Final CN U16 - Serban Matea (CSU ASE Bucuresti), Codrut Dinu (CSS CSM Petrolul Ploiesti), Tudor Pirvu (CSU ASE Bucuresti), Raul Hurdubelea (Alpha Sport Team Sibiu), Raul Mitrache (CSU Sibiu).

 
In urma rezultatelor inregistrate in cadrul Turneului Final CN U16, masculin, sezonul 2022-2023, iata cum arata clasamentul final:

1. CSS CSM Petrolul Ploiesti (antrenor Loredana Ion)

2. CSU ASE Bucuresti (antrenor Alexandru Serban)

3. Alpha Sport Team Sibiu (antrenor Darko Pandurovic)

4. U-BT Cluj-Napoca (antrenor Mihai Racovitan)

5. ACS Zeiden Brasov (antrenor Zeljko Bubanja)

6. ABC CSU Sibiu (antrenor Nikola Pavlovic)

7. ABC Leii Bucuresti (antrenor Bogdan Amariucai)

8. Agronomia Bucuresti (antrenor Milan Sokic)


Rezultate, statistici si clasamente pe pagina oficiala - AICI

Parteneri