Foto

De 8 Martie, cu gandul la doamnele si domnisoarele din baschetul nostru

La Mulți Ani tuturor femeilor implicate în baschetul românesc - de la antrenoare, jucătoare și arbitre, la mame, bunici și fane pasionate!

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, sărbătorim puterea, grația și dedicarea voastră în acest sport minunat. Sunteți o inspirație pentru toți și ne mândrim să avem femei puternice și talentate în baschetul din România.

Să continuați să inspirați și să schimbați baschetul în bine cu pasiunea și dedicarea voastră, să străluciți pe teren și în afara lui!

Fie ca ziua de astăzi să fie plină de recunoștință și bucurie pentru toate reușitele voastre! La Mulți Ani și mult succes în tot ceea ce faceți!

De asemenea, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, invităm pe toți cei care doresc să aducă un omagiu sau un gând bun fetelor și femeilor din baschetul nostru să posteze pe rețelele sociale imagini sugestive, folosind hashtag-urile #HerWorldHerRules si #HWHR care sunt dedicate celei mai cunoscute campanii globale lansate de FIBA pentru popularizarea baschetului feminin și pentru atragerea fetițelor către jocul de baschet, campanie la care - chiar de la debutul ei - Federația Română de Baschet a aderat.

Parteneri