Decizia CCCO nr. 11 din 15 aprilie 2024

Decizia CCCO nr. 11 din 15 aprilie 2024

Jocul dintre CS Olimpia București – ACS Gladius Mures Târgu Mureș din cadrul Turneului Final U17 F, GVA

Solicitant: Departamentul Eligibilitate-Competiții

Întrunită statutar în data de 15 aprilie 2024, în format online, Comisia Centrală de Competiții și Omologări a Federației Române de Baschet, pentru a analiza solicitarea Departamentului Eligibilitate-Competiții referitor la jocul disputat între CS Olimpia București și ACS Gladius Mures Târgu Mureș în data de 13 aprilie 2024,

Decide:

1. Se sancționează cu forfait (20 – 0) echipa ACS Gladius Mureș Târgu Mureș, la jocul disputat în data de 13 aprilie 2024, dintre CS Olimpia București – ACS Gladius Mureș Târgu Mureș.

2. Se declină competența de judecare privind depunerea Lista jucătorilor și însoțitorilor înregistrați la F.R. Baschet pentru C.N.J. U17 F, ediția 2023/2024 de către ACS Gladius Mures Târgu Mureș, către Comisia Centrală de Etică și Disciplină Sportivă, cu propunerea de aplicare a sancțiunilor disciplinare prevăzute în cadrul RGOC privind utilizarea unei jucătoare neeligibile.

3. Se comunică prezenta decizie Comisiei Centrale de Etică și Disciplină Sportivă, Departamentului Eligibilitate-Competiții pentru omologare rezultat și Departamentului de Comunicare pentru publicare pe pagina oficială a FR Baschet - www.frbaschet.ro .

Pronunțată în 15 aprilie 2024.

Comunicarea deciziilor CCCO pe pagina oficiala a FR Baschet este considerata luare la cunoștință. 

Deciziile CCCO intra in vigoare de la data publicării.

 

Parteneri