Foto

Decizia Comisiei de Apel din data de 21.02.2022

Comisia de Apel a Federatiei Romane de Baschet, intrunita in format mixt (fizic si online), ca urmare a rejudecarii dosarului nr. 2/2022, a decis in sedinta din data de 21.02.2022, urmatoarele:

1. Aplicarea sanctiunii suspendarii antrenoarei BORS IRINA pentru un numar de 20 (douazeci) de jocuri si a penalitatii sportive in cuantum de 2.500 lei.

2. Aplicarea sanctiunii suspendarii antrenorului CRETU FLORENTIN pentru un numar de 12 (doisprezece) jocuri si a penalitatii sportive in cuantum de 2.500 lei.

3. Aplicarea sanctiunii suspendarii sportivului ENE LUCA MIHAI, in calitate de capitan al echipei BC Lynx, pentru un numar de 5 (cinci) jocuri.

4. Aplicarea sanctiunii suspendarii sportivului PATRU C., in calitate de capitan al echipei ACS ID Ingerii Baniei Craiova, pentru un numar de 5 (cinci) jocuri.

5. Aplicarea sanctiunii suspendarii sportivilor NECULA MIHNEA, CARSTEA ALEXANDRU, ILIE ANDREI, OPREA MIHAI, MATEI DAVID, BADICIOIU ANDREI si SCARLAT MATEI, componenti ai echipei BC Lynx pentru un numar de 2 (doua) jocuri.

6. Aplicarea sanctiunii suspendarii sportivilor MIREA E., BAGAIREA C., BURLACU L., PAUNESCU M, BANCIU C., RADU M., MUSUROI E., CIRCA B, BISTRICEANU R., DINU V., componenti ai echipei ACS ID Ingerii Baniei Craiova pentru un numar de 2 (doua) jocuri.

Decizia Comisiei de Apel semnata de presedintele Bogdan Tohaneanu – vezi AICI

Parteneri