Foto

Decizii ale Comitetului Executiv din data de 15.03.2023

Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Baschet, convocat statutar de presedintele FRB, Emilia-Carmen Tocala, a adoptat urmatoarea decizie ca urmare a raspunsurilor primite de la toti membrii sai prin corespondenta pe e-mail din 15.03.2023:

1. Tinand cont de prevederile art. 41 din Regulamentul Specific LNBM, aproba cu unanimitate de voturi solicitarea SCM Craiova de inlocuire medicala a sportivului Giordan Watson cu jucatorul Parks Jr. Deondre in lista L18 a echipei SCM U Craiova. Giordan Watson nu va mai avea drept de joc pana la finalul sezonului.

2. Tinand cont de prevederile art. 41 din Regulamentul Specific LNBM, aproba cu unanimitate de voturi solicitarea CS Rapid Bucuresti de inlocuire medicala a sportivului Marcu Badiu cu jucatorul Threatt Jay Lawrence in lista L18 a echipei Rapid Bucuresti. Jucatorul Marcu Badiu nu va mai avea drept de joc pana la finalul sezonului. Deoarece prin transferul lui Threatt Jay Lawrence echipa Rapid Bucuresti are 7 jucatori straini, CS Rapid Bucuresti a solicitat si scoaterea de pe tabelul L18 a sportivului Blevins Klejin.

Parteneri