Foto

Decizii ale Consiliului Director din data de 15 iulie 2022

Consiliul Director al Federatiei Romane de Baschet, convocat statutar de presedintele FRB, Emilia-Carmen Tocala, a adoptat urmatoarele decizii ca urmare a raspunsului primit prin corespondenta pe e-mail din datele de 14 si 15 iulie 2022 de la 12 membri:

1. Aproba cu unanimitate de voturi reluarea Proiectului ”Moldova la doi pasi de cos” (perioada septembrie – decembrie 2022) si alocarea sumei de 300.000 de lei pentru organizarea si buna desfasurare a actiunilor din proiect, in conformitate cu executia bugetara pe 2022. Aproba cu unanimitate de voturi desemnarea domnului Dan Berceanu ca responsabil de proiect, urmand ca responsabilul sa stabileasca si componenta Colectivului Tehnic.
 
2. Aproba cu unanimitate de voturi, la propunerea CCA, ca domnul Alin Saftel sa fie cooptat ca membru cu drept de vot in cadrul Colegiului Central al Antrenorilor (in prezent, acesta are doar calitatea de secretar, fara drept de vot).  
 
3. Aproba cu majoriatate de voturi alocarea unei transe din sponsorizarea BT pentru rebranduirea identitatii de grup a loturilor nationale de seniori si senioare pentru actiunile FIBA Eurobasket 2025 Pre-Qualifiers, respectiv FIBA Womens Eurobasket 2023 Qualifiers.

Parteneri