Foto

Decizii ale Consiliului Director din data de 26.05.2023 si 27.05.2023

Consiliul Director al Federatiei Romane de Baschet, convocat statutar de presedintele FRB, Emilia-Carmen Tocala, a adoptat urmatoarele decizii ca urmare a raspunsurilor primite de la 10 membri prin corespondenta pe e-mail din 25 si 26.05.2023:

1. Se aproba cu unanimitate de voturi participarea a 10 antrenori din Republica Moldova la clinicul international de perfectionare care se va desfasura la Bucuresti in perioada 26-28 mai 2023, precum si la stagiile de licentiere. Totodata se aproba cu unanimitate de voturi scutirea acestora de la plata taxei de licentiere si acoperirea de catre Federatia Romana de Baschet a cheltuielilor aferente prezentei tehnicienilor din Republica Moldova la stagiile/cursurile/clinicurile de dezvoltare si perfectionare a antrenorilor de baschet din Romania.

__________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________


Consiliul Director al Federatiei Romane de Baschet, convocat statutar de presedintele FRB, Emilia-Carmen Tocala, a adoptat urmatoarele decizii ca urmare a raspunsurilor primite de la 10 membri prin corespondenta pe e-mail din 26 si 27.05.2023:

1. Se aproba cu unanimitate de voturi afilierea provizorie a Clubului Sportiv Universitatea Galati (CSU Galati a fost dezafiliata in 2018 si a depus din nou dosarul complet pentru afilierea la FRB).

2. Se aproba cu unanimitate de voturi afilierea provizorie a Asociatiei Club Sportiv Jaguarii Bucuresti 2021 (a depus dosarul complet pentru afilierea la FRB).

Parteneri