Foto

Decizii ale Consiliului Director din data de 27.01.2023

Consiliul Director al Federatiei Romane de Baschet, convocat statutar de presedintele FRB, Emilia-Carmen Tocala, a adoptat urmatoarele decizii ca urmare a raspunsului primit prin corespondenta pe e-mail de la 13 membri in data de 27.01.2023:

1. Aproba cu majoritate de voturi modificarea Regulamentelor Specifice ale Campionatelor Nationale la toate categoriile de varsta, referitor la numarul de oficiali masa (includerea obligativitatii operatorului de 24”). Astfel, in Regulamentele Specifice ale Campionatelor Nationale de la toate categoriile de varsta (de la U13 pina la U19), va fi inserat articolul - ”In toate fazele, ale oricarui CN, pana la Turneul Final, FRB va delega la fiecare joc cate 2 arbitri si 3 oficiali (scorer, cronometror, operator 24 secunde). La Turneul Final, meciurile vor fi oficiate de catre 3 arbitri, 1 comisar si 7 persoane desemnate de FRB (scorer, cronometror, ajutor de scorer, operator 24 secunde, crainic, 2 statisticieni).”

2. Aproba cu majoritate de voturi completarea Regulamentul Specific al LNBF cu informatii referitoare la inscrierea si participarea echipelor de junioare in faza play-out LNBF.

Parteneri