Foto

DIGI SPORT transmite partida dintre Bulgaria si Romania din FIBA Eurobasket 2025 Pre-Qualifiers

Reprezentativa masculina a Romaniei se va confrunta, duminica seara, cu selectionata similara a Bulgariei, in cadrul celei de-a doua etape din Grupa F a FIBA Eurobasket 2025 Pre-Qualifiers, intalnirea gazduita de Arena Samokov, cu incepere de la ora 19:00, urmand sa fie transmisa in direct de Digi Sport 4.

Nationala masculina a Romaniei a plecat in aceasta dimineata spre localitatea Samokov, urmand ca duminica seara sa evolueze in arena bulgara impotriva reprezentativei Bulgariei, confruntarea contand pentru cea de-a doua runda din cadrul precalificarilor la turneul final continental din 2025. Vulturii au beneficiat de o zi de refacere dupa meciul cu Portugalia iar diseara si duminica dimineata vor efectua antrenamente de acomodare in Arena Samokov, sala care a gazduit si partida inaugurala dintre Bulgaria si Cipru, scor 88-55.

Pentru intalnirea de duminica seara, selectionerul Dragan Petricevic se bazeaza pe aceeasi formula de echipa folosita si la partida de joi seara de la Ploiesti, astfel ca Romania va fi reprezentata la Samokov de urmatorii sportivi: Emanuel CATE, Radu VIRNA, Tudor GHEORGHE, Lucas TOHATAN, Marcu BADIU, Patrick RICHARD II, Bogdan NICOLESCU, David VIDA, Nandor KUTI, Rolland TOROK, Stefan GRASU si Alexandru OLAH. Conform inregistrarii oficiale, staff-ul tehnic al Vulturilor este format din: Dragan Petricevic (principal), Dan Ioan si Marius Bulancea (secunzi), Adrian Filovici (pregatire fizica), Vasile Osan (doctor), Costin Ungurenci (fizioterapeut), Andrei Diaconu (fizioterapeut), Marius Toma (team-manager) si Constantin Ioan (antrenor coordonator FRB).

Meciul de duminica seara va fi transmis in direct de Digi Sport 4, cu incepere de la ora 19:00.

Reamintim ca nationala Romaniei face parte din Grupa F a fazei secunde din FIBA Eurobasket 2025 Pre-Qualifiers, alaturi de selectionatele similare ale Portugaliei, Bulgariei si Cipru, ultima fiind una dintre organizatoarele FIBA Eurobasket 2025. Conform calendarului FIBA, in afara meciurilor din prima fereastra mai sunt programate alte partide in ferestrele din noiembrie 2022 si februarie 2023, astfel ca programul confruntarilor pe care le vor sustine Vulturii in aceasta faza este urmatorul:
28 august 2022
Bulgaria - Romania (ora 19:00, in direct pe Digi Sport 4)
10 noiembrie 2022
Cipru - Romania
13 noiembrie 2022
Portugalia - Romania
23 februarie 2023
Romania - Bulgaria
26 februarie 2023
Romania - Cipru
*in faza urmatoare se califica echipele clasate pe primul loc in cele trei grupe si Cipru, in vreme ce restul echipelor vor mai avea posibilitatea sa prinda un loc in FIBA Eurobasket 2025 Qualifiers dupa ce vor mai trece printr-un ultim baraj (turul trei de precalificare).

Parteneri