Foto

FINAL 4 CUPA ROMANIEI, MASCULIN, ESTE GATA DE START IN BANIE

Sala Polivalenta din Cetatea Baniei va gazdui, in perioada 15-17 februarie, meciurile din cadrul Final 4 Cupa Romaniei, baschet masculin, sezonul 2021-2022, evenimentul urmand sa se desfasoare in organizarea echipei locale SCM U Craiova.

Astfel, la aproape zece ani de la organizare All Star Game 2013, clubul craiovean a obtinut pentru prima data in istorie dreptul de a organiza turneul final al intrecerii KO, fiind pentru prima data cand se va desfasura un meci la Craiova cu trofeul pe masa. Alaturi de SCM U Craiova vor fi prezente in cursa pentru mult ravnitul trofeu echipele CSO Voluntari, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca si CSM Galati.

Marti, 15 februarie, sunt programate meciurile din cadrul semifinalelor, CSO Voluntari si U-Banca Transilvania Cluj-Napoca urmand sa se confrunte cu incepere de la ora 17:00 iar SCM U Craiova si CSM Galati vor incepe lupta pentru accederea in marea finala de la ora 20:00.

Dupa o zi de pauza, joi, de la ora 19:00, va avea loc finala Final 4 CRBM, invingatoarele din semifinale urmand sa revina pe parchetul Polivalentei din Banie pentru stabilirea castigatoarei trofeului Cupa Romaniei, editia 2021-2022.

Toate meciurile din cadrul turneului final vor fi transmise in direct de Digi Sport si preluate de Look Sport, dar si pe canalul oficial de youtube FRB TV.


Joc baschet pentru tine la Final 4!

La initiativa presedintelui FRB Carmen Tocala si cu aprobarea Consiliului Director, banii acordati Federatiei Romane de Baschet de catre sponsorul Superbet pentru acest eveniment vor fi pusi la bataie integral ca premii pentru cele patru participante. Astfel, in premiera pentru baschetul autohton, castigatoarea Cupei urmeaza sa primeasca 5.000 de euro, finalista 4.000 de euro iar echipele de pe locul 3 cate 3.000 de euro. Premiile castigate vor fi donate de participante catre cazuri umanitare in cadrul Programului ”Joc baschet pentru tine”, fiecare echipa calificata la Final 4 CRBM fiind invitata de Federatia Romana de Baschet sa identifice cate un caz umanitar sau social in comunitatea locala de provenienta.

Toate cazurile umanitare sau sociale pentru care vor juca la turneul final din Banie echipele SCM U Craiova, CSM Galati, CSO Voluntari si U-Banca Transilvania Cluj-Napoca au fost deja prezentate zilele trecute, regasindu-se atat pe site-ul www.frbaschet.ro, cat si pe retelele social-media.

Parteneri