Foto

FINAL 8 Cupa Romaniei, feminin, sezonul 2022-2023, este gata de start in Sepsi Arena

Sepsi Arena va gazdui incepand de sambata dimineata si pana luni seara intrecerile din cadrul FINAL 8 Cupa Romaniei, feminin, la start fiind prezente cele mai in forma opt echipe ale sezonului 2022-2023. Partenerul Mozzart Bet Romania va oferi la finalul fiecarui meci obisnuitele trofee MVP, in vreme organizatorii au anuntat mai multe surprize pentru fani baschetului si nu numai care vor fi prezenti la eveniment. Toate meciurile vor fi transmise in direct pe platforma de youtube FRB TV, in vreme ce finala competitiei, programata pentru luni, ora 19:00, va fi transmisa in direct de DIGI SPORT.

Cele opt echipe feminine care au depasit turul inaugural de calificare se vor alinia la Sfantu Gheorghe la startul ultimului asalt spre marele trofeu Cupa Romaniei, numele castigatoarei urmand sa fie aflat luni seara, la incheierea ultimului act din FINAL 8. Asadar, incepand de sambata, de la ora 11:00, fanii baschetului si nu numai vor putea urmari evolutiile celor opt echipe calificate la turneul final, biletele fiind puse in vanzare la Arena Gastro Pub de langa sala. Biletul zilnic costa 15 lei, in vreme ce abonamentul pentru cele 3 zile ale FINAL 8 costa 30 de lei. Totodata, organizatorii au anuntat ca intrarea este libera pentru persoanele sub 18 ani.

Conform programului stabilit la tragerea la sorti, in prima zi a competitiei vor avea loc confruntarile contand pentru sferturile de finala, in vreme ce duminica sunt programate semifinalele iar luni sear ava avea loc marea finala, astfel:

25.02.2023
Agronomia Bucuresti - Universitatea Cluj-Napoca (ora 11:00)
FCC Baschet UAV Arad - Hoya ACS KSE Tg. Secuiesc (ora 14:00)
CSTB CSU Olimpia Brasov - BC Sirius Muresul Tg. Mures (ora 17:00)
ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe - CSM Alexandria (ora 20:00)

26.02.2023
Semifinala 1 (ora 17:00)
Semifinala 2 (ora 20:00)

27.02.2023
Finala FINAL 8 Cupa Romaniei (ora 19, in direct pe DIGI SPORT)

La fel ca si in competitia masculina, unde fostul mare international Costel Cernat a fost “Ambsadorul Cupei Romaniei LINKSOFT, masculin, editia 2023”, pentru intrecerea feminina, Federatia Romana de Baschet a nominalizat-o ca “Ambsador al Cupei Romaniei, feminin, editia 2023” pe fosta mare stea a baschetului feminin romanesc, Monika Brosovszky, fostul capitan al nationalei Romaniei urmand sa fie prezenta la Sepsi Arena alaturi de alte personalitati sportive si ale administratiei locale.

Pe de alta parte, pe durata evenimentului, partenerul Mozzart Bet Romania va oferi obisnuitele trofee MVP, in vreme ce la final vor mai fi oferite de catre organizatori si alte premii speciale individuale.

Reamintim ca ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe este detinatoarea trofeului, gruparea pregatita de antrenorul Zoran Mikes cucerind Cupa Romaniei, sezonul 2021-2022 dupa ce s-a impus in fata rivalei CSM Satu Mare, cu scorul de 59-53, in finala disputata anul trecut in Sepsi Arena.

Parteneri