Foto

FRB organizeaza o noua sesiune de selectie si pregatire pentru sportivii si sportivele U14

Federatia Romana de Baschet continua Programul National de Selectie si Pregatire pentru categoria de varsta U14 (sportivi nascuti 2008) si programeaza o noua sesiune, care se va desfasura in perioada 16-20 aprilie, in cele cinci localitati care gazduiesc in acest final de saptamana turneele din cadrul CN U14, masculin si feminin, sezonul 2021-2022.

Astfel, tinand cont de faptul ca in perioada 15-16 aprilie sunt programate sa se dispute meciurile din cadrul turneelor U14 (n.n. – ultimele dinaintea Turneelor Finale), actiunea FRB de selectie si pregatire urmeaza sa aiba loc in urmatoarele localitati: Bucuresti (masculin si feminin), Tg. Jiu (masculin si feminin), Iasi (masculin), Oradea (feminin) si Dej (feminin).

In urma evolutiilor de la meciurile programate in fiecare turneu gazduit de localitatile mai sus mentionate, o comisia de evaluare, formata dintr-un reprezentant FRB si antrenorii care lucreaza in Programul National de Selectie si Pregatire U14, va selectiona cate 12 sportivi/sportive. Sportivii si sportivele nominalizate de aceasta comisie vor ramane sa participe la un stagiu de pregatire in localitatile in care au jucat, antrenamentele din cadrul Programului National de Selectie si Pregatire urmand sa se desfasoare in perioada 17-20 aprilie 2022 (n.n. – se intra la cazare din 16 seara si se va pleca in data de 20). Cazarea si masa pentru sportivii care raman in aceasta noua sesiune de selectie si pregatire este asigurata de FRB iar cluburile la care sunt legitimati vor asigura cheltuielile de transport pentru intoarcerea in localitatile de resedinta.

Parteneri