Informatii trageri la sorti si validare echipe Festivalul de Baby si Minibaschet Costinesti 2021


In ziua de miercuri 23 iunie 2021 cu incepere de la ora 13:00, sunt invitati sa participe reprezentantii cluburilor participante la tragerea la sorti a grupelor pentru Festivalul de Baby Baschet, in sedinta zoom la adresa care a fost comunicata prin e-mail.




In ziua de miercuri 23 iunie 2021 cu incepere de la ora 13:30, sunt invitati sa participe reprezentantii cluburilor participante la tragerea la sorti a grupelor pentru Festivalul de Mini Baschet, in sedinta zoom la adresa care a fost comunicata prin e-mail.



=======

La sedinta tehnica de validare care va avea loc in ziua de duminica inainte de inceperea competitiei, la Costinesti, pentru validarea echipelor este necesar sa prezentati urmatoarele documente:

Pentru Festivalul de Baby si Minibaschet:



- Lista nominala a echipei cu viza medicala individuala (efectuata la un medic de medicina sportiva) si testul Covid 19 (rezultatele atasate listei). Tabelul poate fi accesat aici.
- Carnetul de antrenor cu viza anuala pentru sezonul 2020-2021, angajamentul la clubul pe care il reprezinta antrenorul, licenta de antrenor tip FRB minim categoria "C" cu viza anuala 2020-2021.
- Acordul parental pentru fiecare sportiv, poate fi accesat aici.
- Declaratia delegatului covid, poate fi accesat aici.

Pentru CN U12:

- Lista L14 al echipei
- Legitimatiile sportive tip FRB care au aplicata viza anuala pentru sezonul 2020-2021, viza medicala efectuata la un medic de medicina sportiva.
- Rezultatele testarii Covid.
- Carnetul de antrenor cu viza anuala pentru sezonul 2020-2021, angajamentul la clubul pe care il reprezinta antrenorul, licenta de antrenor tip FRB categoria "C" cu viza anuala 2020-2021.
- Acordul parental pentru fiecare sportiv, poate fi accesat aici.
- Declaratia delegatului covid, poate fi accesat aici.

Parteneri