Foto

Inscrieri pentru meciul antrenorilor vs. oficiali de la Costinesti 2022

Joi, 16.06.2022, cu incepere de la ora 18:00, terenul 2 din incinta bazei sportive BTT Costinesti va gazdui traditionalul meci demonstrativ dintre antrenorii si oficialii prezenti la Festivalul National de Babybaschet si Minibaschet, editia 2022. Toti antrenorii prezenti la evenimentul baschetbalistic si care doresc sa evolueze in cadrul acestei partide demonstrative sunt rugati sa vina in cursul zilei de astazi (la sesiunea 1 sau la sesiunea 2) la intrarea in baza BTT, la punctul de lucru FRB, si  sa comunice cu organizatorii pentru mai multe detalii.

Asadar, dupa patru ani, meciul demonstrativ dintre antrenori si oficiali revine in forta si reinnoada o traditie a celui mai mare eveniment baschetbalistic dedicat copiilor, la partida fiind asteptati sa fie prezenti, de aceasta data in calitate de suporteri, toti participantii de la Festivalul National de Babybaschet. Cei mici vor avea astfel posibilitatea sa-si sustina favoritii si se vor bucura de frumusetea jocului de baschet alaturi de antrenori, oficiali si organizatori.

Tinand cont de faptul ca evenimentul din data de 16.06.2022 face parte din actiunile organizate de FRB pentru celebrarea lunii olimpice, o manifestare de traditie pentru olimpismul romanesc, va rugam ca toti copiii care vin la terenuri sa vina imbracati in tricourile albe dedicate acestei sarbatori (Olympic Day).

Parteneri