Foto

UPDATE 16 APRILIE: Lista preliminara a structurilor sportive afiliate FR Baschet cu drept de vot la Adunarea Generala ordinara de Alegeri din 14 mai 2021

Federatia Romana de Baschet publica lista preliminara a structurilor afiliate care au drept de vot la Adunarea Generala ordinara de Alegeri din 14 mai 2021.

Va reamintim, conform Statutului FR Baschet, Art. 12.3, au drept de vot in cadrul Adunarii Generale numai acei membri afiliati care, la data desfasurarii Adunarii Generale, indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:
- sunt membri afiliati definitiv
- au achitat la zi cotizatia anuala stabilita de catre FRB, precum si taxele datorate catre FRB, aferente perioadei 01 ianuarie –31 decembrie din anul anterior anului in care urmeaza sa se desfasoare Adunarea Generala
- sunt inscrisi si participa la competitiile organizate de FRB,cel putin in sezonul competitional curent.

Conform deciziei Consiliului Director al FR Baschet din data de 6.04.2021, structurile afiliate pot achita datoriile restante catre FR Baschet pana cu 48 de ore inainte de data desfasurarii Adunarii Generale ordinare de Alegeri 2021. In aceste conditii, lista finala a structurilor afiliate care au drept de vot la Adunarea Generala ordinara de Alegeri va fi publicata pe data de 13 mai 2021.

Lista preliminara a structurilor afiliate care au drept de vot la Adunarea Generala ordinara de Alegeri din 14 mai 2021 poate fi vizualizata AICI.

Parteneri