Foto

Meciurile din cadrul Turneelor Finale ale CN U18, masculin si feminin, sunt transmise in direct pe FRB TV

Incepand de astazi si pana duminica, Sala Polivalenta din Craiova si Arena FRB din Capitala gazduiesc meciurile din cadrul Turneelor Finale ale CN U18, masculin si feminin, sezonul 2021-2022. Toate meciurile de la Craiova si Bucuresti sunt transimise in direct, in regim de live-streaming, pe canalul oficial de youtube al federatie - FRB TV.

Cele mai valoroase echipe U18 din actualul sezon se confrunta, incepand de astazi si pana duminica, in Sala Polivalenta din Craiova (masculin) si Arena FRB din Capitala (feminin), in cadrul Turneelor Finale ale Campionatelor Nationale U18, editia 2021-2022.

In prima faza a competitiilor de la Craiova si Bucuresti, cele opt echipe participante sunt impartite in cate doua grupe iar in faza superioara vor obtine calificarea primele doua clasate din fiecare serie. Finalele TF CN U18 si festivitatile de premiere sunt programate pentru duminica, de la orele 13 (finala mica), respectiv orele 15 (finala mare).

Toate meciurile de la Craiova si Bucuresti sunt transimise in direct, in regim de live-streaming, pe canalul oficial de youtube al federatiei - FRB TV.

In aceeasi perioada, la Tg. Jiu si Timisoara, se desfasoara si turneele TF 2 ale CN U18, masculin si feminin, editia 2021-2022.

Rezultate, statistici si clasamente se gasesc pe site-ul oficial al FRB pe paginile dedicate categoriei de varsta U18.

Parteneri