Foto

Meciurile Turneului Final al CN U13, masculin, sunt transmise in direct

Turneul Final al Campionatului National U13, masculin, se va desfasura in perioada 31.05 - 04.06.2023, la Targoviste, avand la start cele mai in forma echipe de junioare din actualul sezon. Competitia finala este gazduita de Sala de Sport CSS "Prof. Ioan Valerian" din Targoviste, toate partidele urmand sa fie transmise in direct pe canalul oficial de youtube al organizatorilor, CSS Targoviste.


Sala CSS Prof. Ioan Valerian din Targoviste va gazdui, incepand de miercuri, 31 mai 2023, intrecerile din cadrul Turneului Final al Campionatului National U13, masculin, sezonul 2022-2023. In urma rezultatelor inregistrate in actualul sezon, la startul competitiei finale de la Targoviste se vor alinia cele mai valoroase opt echipe ale categoriei U13, acestea fiind distribuite in doua grupe preliminare, dupa cum urmeaza:

Grupa 1A – ACS U-BT Cluj-Napoca, ACS Alpha Sport Team Sibiu, ABC Laguna Alb Bucuresti, CSS Targoviste Tonika
Grupa 1B – ACS Dan Dacian Portocaliu Bucuresti, CS Dinamo CSS Nr 6 Bucuresti, CSM Petrolul Ploiesti, ACS Wild Cats Baia Mare

Conform prevederilor competitionale, in faza grupelor se joaca dupa sistemul fiecare cu fiecare, primele doua clasate din grupe urmand sa acceada in semifinale iar celelalte sa joace pentru locurile 5-8. Finalele sunt programate sa se dispute duminica, 04 iunie 2023, confruntarea pentru medaliile de bronz urmand sa inceapa de la ora 13:00, iar disputa pentru trofeul de campioana de la ora 15:00.

Statistici, rezultate si clasamente pe pagina oficiala - AICI

Meciurile din cadrul turneului final vor fi transmise in direct pe canalul de YouTube al organizatorilor CSS Targoviste.

Marti seara, 30 mai 2023, este programata sedinta tehnica.

Parteneri