Foto

Mesaj de Ziua Copilului

1 Iunie este despre copii și copilărie. Despre puritate și despre importanța copiilor în societate.

Cu această ocazie, președintele Federației Române de Baschet, Carmen Tocală, și membrii Consiliului Director, transmit un mesaj tuturor copiilor, în particular micuților baschetbaliști:

1 Iunie este o zi magică. Este un bun prilej de a ne bucura împreună de cele mai frumoase experiențe, acordând o atenție specială celebrării fericirii și inocenței celor mici. În această zi specială, le mulțumim tuturor celor care ne vor reprezenta în viitor. Așa cum insuși Magic Johnson spunea: “să nu uităm că toți copiii au nevoie de ajutor, de puțină speranță și de cineva care crede în ei.“
Noi credem în viitorul societății!

Să nu uităm că, cea mai mare bucurie a unui copil este aceea de a se juca. Și ce bucurie imensă! Lăsați copiii să se joace și să se bucure de sport și mișcare.
Și fie ca magia jocului de baschet și bucuria copilăriei să intre și să rămână în inimile voastre, să vă creeze în timp mentalitatea de învingător și identitatea de grup, să învățați prin baschet să aveți o atitudine pozitivă și spirit de fair-play.
Iar mai important decât orice, să vă păstrați  puritatea și pasiunea pentru baschet!

La multi ani, copile!

Pe această cale, mulțumim tuturor părinților pentru eforturi, pentru susținere și nu în ultimul rând pentru că au ales baschetul ca formă de educație prin sport.

 

Parteneri