Foto

Mesajul presedintelui FRB cu prilejul debutului sezonului competitional 2022-2023

Incepand de vineri, 16 septembrie, meciurile din cadrul primelor turnee din Campionatele Nationale U19 vor da startul sezonului competitional 2022-2023. Cu prilejul debutului de sezon, presedintele FRB, Carmen Tocala, a transmis un mesaj tuturor participantilor din competitiile baschetbalistice interne:  

Astazi, cand educatia este supusa unor schimbari de paradigma, intre online si fata in fata, copiii si tinerii au nevoie sa descopere rolul educational al baschetului, importanta petrecerii timpului liber intr-o activitate centralizata, in continua cautare a bucuriei si identitatii de grup, de echipa.
Ne propunem sa dezvoltam durabil si armonios copiii, tinerii, comunitatea baschetbalistica, in spiritul respectului, al demnitatii, colegialitatii, fair-play-ului si, nu in cele din urma, in spiritul solidaritatii.
La temelia societatii vor sta experiente personale traite in cadrul comunitatii noastre, incepand din familie si continuand in scoala, universitati, cluburi, echipe nationale.
Cu prilejul inceputului sezonului competitional 2022-2023 va uram mult succes,  rezultate temeinic valoroase, performante academice si sportive,  prosperitate, atat sportivilor, parintilor din tara si din diaspora, cadrelor didactice/antrenorilor, dar si suporterilor.
RESPECTUL, COMUNICAREA, TONALITATEA (tonul face muzica), CUNOASTEREA PROPRIILOR CALITATI si, nu in ultimul rand, PARTAJAREA RESPONSABILITATILOR sunt valente care trebuie sa ne apartina.
Pastrati viu spiritul de fair-play!

Parteneri