Foto

Prima sesiune de sustinere a probelor de control pe categorii de varsta: perioada 17-30.11.2022

Colegiul Central al Antrenorilor a discutat despre bateriile de probe de control pe categorii de varsta (incepand de la U14) si a decis in sedinta din data de 16.11.2022 ca prima sesiune pentru probele de control sa se desfasoare cu antrenorii de la cluburile cu echipe inscrise in CN de juniori (de la U14 si pana la U19) in perioada 17-30 noiembrie 2022, urmand ca rezultatele sa fie transmise pana in data de 05 decembrie 2022.

Materialul cu clipuri filmate (demo), precum si documentele despre probele de control pe categorii de varsta (in format PDF), dar si tabelul care trebuie completat, se gasesc pe site-ul CCA - vezi AICI

Documentul in pdf poate fi consultat si AICI

Pentru  editia de campionat 2022-2023, cerintele de talie si rezultatele probelor de control se aplica pentru participarea la fazele finale ale Campionatelor Nationale de juniori (de la U14 pana la U19).
Bonificatiile si baremurile prezentate in materialul prezent pe link-ul de mai sus sunt orientative pentru prima sesiune, urmand ca pentru a doua sesiune sa fie definitivate si aprobate de Consiliul Director.
Rugam ca pana la data de 05 decembrie toate structurile sportive care au grupe de copii sa sustina aceste probe de control cu antrenorii de la cluburi si sa transmita tabelul cu rezultatele  la adresa de e-mail tehnic@frbaschet.ro

Mentionam ca a doua sesiune de probe de control va avea loc in prezenta unor comisii delegate de FRB inaintea fazelor semifinale al CN de juniori mentionate. Echipele care nu indeplinesc conditiile de talie si baremurile de participare in CN de juniori la cea de-a doua sesiune, nu vor avea drept de participare la Turneele Finale ale CN de juniori (de la U14 pana la U19), locul acestora urmand sa fie preluat de urmatoarele echipe clasate, care indeplinesc conditiile.
Reprezentantii Departamentului Tehnic FRB vor anunta din timp pe site-urile FRB si CCA perioada pentru cea de-a doua sesiune la fiecare categorie de varsta.

Parteneri