Foto

Program MOL de promovare a talentelor, editia 2023

Fundatia Pentru Comunitate organizeaza si in acest an Programul MOL de promovare a tinerelor talente, program sustinut din fondurile puse la dispozitie de catre compania MOL Romania.

Prin acest program dedicat performerilor, organizatorii ofera sprijin financiar copiilor si tinerilor talentati din domeniul sportului si artei, care au obtinut rezultate foarte bune la concursuri nationale si internaționale si au nevoie de sprijin material pentru dezvoltarea si continuarea carierei. Un solicitant poate sa obtina finantare in valoare maxima de 10.000 lei pentru achizitionare de materiale, echipament sportiv sau pentru acoperirea cheltuielilor de transport in vederea participarii la concursuri, cantonamente, festivaluri sau alte evenimente de profil.

PROGRAM MOL DE PROMOVARE A TALENTELOR
La editia din 2023 pot participa elevi nascuti intre 1 ianuarie 2005 si 31 decembrie 2015, sau orice echipa sportiva sau ansamblu artistic, compus din elevi din categoria de varsta mentionata, care isi desfasoara actitivatea sportiva, respectiv cea artistica, in Romania.
Perioada de depunere a solicitarilor: 15 mai 2023 – 15 iunie 2023
Fond total de sponsorizare 560.000 lei.

Mai multe detalii AICI

Parteneri