Foto

Programul meciurilor din competitiile europene intercluburi

In vreme ce reprezentantele baschetului autohton care au reusit sa acceada in faza superioara din FIBA Europe Cup, CSM CSU Oradea si SCM U Craiova, beneficiaza de o pauza competitionala, astazi si maine, alte trei echipe romanesti revin sub lumina reflectoarelor in competitiile inter-cluburi din Europa.

Astfel, miercuri seara, in intrecerea feminina EuroCup Women, FCC UAV Arad se va confrunta pe teren propriu cu gruparea poloneza Polskie Przetwory Bydgoszcz, partida in care finalista LNBF va incerca sa sparga gheata si sa obtina prima victorie in grupele continentale urmand sa fie transmisa pe canalul de youtube FIBA TV cu incepere de la ora 18:30. Joi, este randul campioanei en-titre LNBF, ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe, sa revina in forta pe scena continentala, gruparea coordonata de antrenorul Zoran Mikes urmand sa primeasca replica reprezentantei baschetului din Turcia, Nesibe Aydin, partida din Sepsi Arena urmand sa fie transmisa pe canalul de youtube FIBA TV cu incepere de la ora 19:00.

La randul sau, campioana en-titre LNBM, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, va primi miercuri seara replica galonatei Joventut Badalona in BT Arena, in cadrul unei noi runde din sezonul regulat al 7Days EuroCup, partida urmand sa fie transmisa de Prima Sport, cu incepere de la ora 19:30.

Parteneri